Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hát, ez tanulságos!
Grat -
bmx powa
tag
pizzafutár....Kecskeméten a Don puli-ból rendeltünk két pizzát. úgy számoltam hogy a kett pizza valami 1410 ft lesz. régi katalógus, két évvel ezelőtti. kihozza a srác, adom a 2ezrest, mondom ezerötből kérek vissza. srác vigyorog, elmegy. behozom a pizzákat, megnézem a blokkot. új árak szerint 1610 ft volt a 2 pizza. és a srác még örült is...
-
ALI_G
veterán
ez mindenkivel megesik. Nem feltétlen újságárus. De megtanulod, ha csak egy kis ideig is, hogy jobban kell vigyázni. Szobatársamat a pizzafutár vágta át. Tudod a nagy örömben nem mindig figyelünk.
Az én gyengém, ha egy gyönyörű nő szolgál ki valahol és mosolyog rám. Na akkor nem számolom meg a visszajárót, főleg mert többnyire váltunk olyankor pár szót. Sosem vettem még észre, hogy ők átvertek volna, akár véletlen, akár szándékosan.
De megvan az az eladó, akit te is írtál, akin látszik, hogy aljas. Vigyázni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest