Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Ejnye ejnye, megint ilyenen marni egymást.
Mindenkinek megvan a kedvenc sorozata, műfaja. Sőt egyedi világnézet is társul minden személyhez.
Itt nem az a lényeg, hogy leszóld a másikat, mert az x-t nézi, pedig az y lehet jobb, stb stb.
A vélemény a lényeg. Nekem ez nem tetszik, neki az nem tetszik. Még nem kell lincselni, mert az az illető mást szeret.
Én személy szerint nem szeretem a DB-t. De azt az embert nem tartom hülyének, vagy bármi másnak, aki pont erre van rákattanva.
Ő ezt szereti, én azt. Ennyi.
Ha már a hosszú sorozatoknál tartunk, tudom javasolni az Urusei Yatsura című remek kis vígjáték/szerelem/sci-fi sorozatot.
Hiába készült a 80-as évek elején, s végződött majdnem a végén,, sok mai új csilli villi csoda nem éri el ezt a színvonalat humorban.
195 rész tömör humor. Legalábbis az első jópár epizód alapján, mert nekem is el fog tartani egy ideig, míg végigérek rajta...
Az újakról sem szeretnék elfeletkezni, úgyhogy pár cím, amik szerintem 2006 most futó sorozatai közül a legjobbak: Code Geass, Death Note, D. Gray Man, Inukami!.
A misztikus dolgok kedvelőinek ajánlom még az xxxHolic-t. Clamp mű, úgyhogy a minőség garantált. -
Móci
addikt
Én is hozzászólok már, mint nagy fanatikus.
Bizony manapság terjed az anime elég szépen, de látni kell, hogy nem mindegyik sorozat vagy film jut el a nézőkhöz.
Sokan az Inuyasha, Naruto, esetleg Bleach bűvkörében élnek, s bizony mást nem nagyon láttak/vagy érdekli őket.
Őszi conon is hányan kutatták a fent felsorolt animék relikviáit...
Nincs bajom egyik sorozattal sem, de azért itt sem árt a széles látókör ( nem úgy mint Frei bácsi műsorában, mert az átverés... lásd manga riport).
A másik dolog, amitől falra mászok, hogy sokan menőznek, mert látták pl. az Elfen Lied-et, vagy a Hellsinget. Elfen Liednél nem az a lényeg, hogy hány ember lett feldarabolva, vagy mennyi vér folyt ki. Az anime a barátságról, és talán egy picit a mindent megbocsájtó szerelemről szól szerintem. Persze lehet én is tévedek.
Én annyit tudok javasolni minden ismerkedő kedvű embernek, hogy nézzen el az AoiAnime és az AnimeAddicts weblapjára, s böngésszen kicsit az ismertetők között.
Esetleg Anidb még (angolul tudók előnyben ).
Sőt tovább buzdítom a népet, mivel mostanában egyre több magyar felirat lát napvilágot, s így már az is belevághat sok remek sorozatba, aki angolul nem igazán tud.
Divat?
Nem hinném.
Sok ember még így is hülyének tart, hogy ilyen 'ostoba, gyerekes' sorozatokat nézek.
S ezekenél még a Tom és Jerry is mennyivel különb! Ezekkel nem érdemes foglalkozni...
Egy példa: édesanyám is elég érdekesen állt hozzá a témához, míg egy nap leültettem a gép elé, s megnéztük a Chevalier első részét. Azóta film-nek hívja őket, és nem idióta rajzfilmnek.
Ennyit hirtelen, ha van még kérdés vagy észrevétel írjatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Quadro FX 570 eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest