- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nem az a gond, hogy az aksi gyenge, csak hogy a klíma rohadtúl sokat fogyaszt, valahol 15 ampert is írnak,(persze ez csak a maximális, folyamatosan lehet, hogy csak fele/negyede) ami 100 Watt feleti fogyasztás, mintha, nagyképernyős katódsugárcsöves TV-t vagy egy asztali gépet működtetnél az aksiról feszátalakítóval. Nem hiszem hogy 50 amperóránál nagyobb aksija lenne a kocsidnak, amit, még a szerelőnek is tudni illett volna.
A lényeg: egy fullra töltött ilyen aksi 3-6 óránál tovább nem valószínű hogy bírja ha maxon megy a klíma. Az a baj hogy én tudom ezt miközben elismerten 2balkezes műkedvelő vagyok, semmi papírom, csak éretségi, meg egy másik most folyamatban, és a ''szerelő'' bácsi meg nem. Nekünk pl az elektromos szerelő szaki úgy kötötte be a rádiót, hogy az egyik kimenetére volt sorosan kötve a két hangszóró, pedig a másik kimenet is szuperált volna rendesen.
-
Rick4
félisten
ilyen ódákat simán lehet a békéscsabai ford szervizről is írni, de akár a szegedi vw-porsche szervizről is....szerintem ezek egyre mennek rá, amit ott vettél, azt vidd oda, garis szervizre, bele se teszik, de kifizettetik....szinte nem is tudok olyan helyet, ahol ne lennének ilyen sztorik...
-
tildy
nagyúr
Erről van szó. Egyszerűbb nekik nem foglalkozni a javítással, amellett , hogy több haszon van egy új alkatrész beszereléssel.
Nekünk kötelezőről adtak már úgy vissza autót, hogy felpörgött indításnál 3000es fordulatra, igaz azon nyomban rá is néztek és megcsinálták, mikor szóltam, hogy így talán nem vinném el.
[Szerkesztve] -
hcl
titán
Magánszervizekben is csinálnak ilyet... meg az is gyakori hogy nem azt csinálják amit mondasz nekik
Mindenesetre megoldottam, az egyik szerviz tulajának elvégzett pár telefonos meló után már jobban működik a szolgáltatás
(Magyarország mi?!)
Amúgy ezért van öreg autóm. (Meg mert nincs pénz újra.) Nincsenek benne bonyolult dolgok amiket márkaszervizben kéne cseréltetni, és ezeketa dolgokat (klíma, stb) nem cipeli, és nem fogyaszt annyit mint egy mai ''kisautó'', pedig azoknál nagyobb...
-
luciferc
őstag
Nem mellesleg marad egy alkatrésze, amit megjavíthat és este maszekban berakhatja a haver autójába.
Kiszerelt alkatrészt, ha csak nem teljesen reménytelen a javítása, mindig elvinni, pont azért, hogy nehogy a következő héten egy másik vevőnek a javítottat adják el az új árában. illetve ha megkapod, az egy kis biztosíték arra, hogy tényleg cseréltek, nem csak számláztak. persze a legjobb ott lenni az autó mellett. csak ez sajnos sokszor nem megy.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1