- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szintén csak ennyi

-
Chieftec
őstag

-
The DJ
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Mostanában egyik baj után jön egy még nagyobb. Egy újabb gödör az életemben, amiből nehéz lesz kimászni, de nem adom fel, mert hiszem, hogy lesz még sok szép dolog, ami mindezt feledtetni tudja majd velem. -
Yushchenko
őstag
Őszinte részvétem The DJ
Szar év ez a mostani. Nekem Édesapám halt meg idén, minden előzmény nélkül, egyszerűen összeesett egyik reggel.... -
eddie17
addikt
Részvétem
Amikor ilyen szívszorító szövegeket olvasok, mindig elgondolkozok rajta, hogy mi lesz akkor, ha a nagymamám távozik el. Hogy fogom megélni. Nagyon nehéz lenne, mert egyszerüen Ő a legjobb Nagymama. Csak sajnos cukorbeteg, a szemére is ráment, és 5 éve a jobb lába is felmondta a szolgálatot, de még mindig tud vidám lenni, és szeretem ezeket a pillanatokat amikor eggyüt nevetünk.
Bocs, hogy ezt ide írtam, nagyon nehéz lehet neked, de nem bírtam magamban tartani.
Légy erős. -
guga
Közösségépítő
Üdv! Én is ilyen nagyapa szeretnék egyszer majd lenni, részvétem.
-
Ck.
addikt
Fogadd őszinte részvétem! Mélyen átérzem a fájdalmad, és ha bármi kell, tudod hogy megtalálsz.
-
Peet210
őstag
Részvétem.
Jó hogy ezt így ki tudod magadból adni.
Én nem. -
moma
őstag
-
Akheron
senior tag
Érdekes, hogy milyen sok haláleset híre jut el az utóbbi napokban/hetekben a logoutra. Nekem nincs olyan hozzátartozóm, akinek a halála úgy megviselne, ahogyan azt ti leírjátok. Igaz, volt egy kutya, akire gondolni szoktam... valószínűleg már nem él. Aranyos kis dög volt, bár sokat morogtam miatta. Mondjuk kevés olyan dolog van, amiért én nem morgok...

-
Sir Pocok
őstag
Sajnos nekem se telt jól az ünnep. A mai napon meghalt a nagymamám, aki egy igazi szeretet bomba volt.
Sose fogom elfelejteni. Olyan szellemi értékekkel gazdagított minket, amik egész életünk folyamán velünk lesznek.
Őszintén szerettelek és tiszteltelek.
-
marcee
addikt
Részvétem!
Erről a versről mindig az jut eszembe, ahogy az egyik osztálytársnőm annó gimnáziumban eltévesztette idegességében feleletnél:
''Már vénülő kezemmel
Fogom meg a szemedet...''
Mire a tanárunk: ''Némileg szürreális, de azért jó!''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topik
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest