- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Mert már SOS kellett egy új teló, mikor megvettem a Blade-et, ugyanis a régi iPhone 1stgen kb. használhatatlan volt a gyenge aksi miatt, kicseréltetni nem akartam, inkább vettem az olcsóbb, de nagyobb tudású telefont. Sajnos abban a hónapban eléggé szűk volt a pénztárcám, ezért nem tudtam drágább telefont venni. A köv. hónapban viszont már belefért a Shuffle. Amúgy az, hogy cipelni az egy kicsit túlzás, mert egy tollpihénél is könnyebb. Engem egyáltalán nem zavar. Teló zsebben, ha hívnak rezeg fülest ki a fülből aztán helló.
A közösbe:
Amúgy nem vagyok egy Apple fanboy, de szeretem a termékeiket, igaz Apple szgépem vagy laptopom sose lesz, mert annyi pénz nincs is a világonAnno az iPhone 1stgent is baráti áron hozta egy ismerősöm USA-ból. Az volt az első és egyetlen Apple termékem. Aztán most pedig ez a kis a Shuffle. A kijelőz hiánya engem egyáltalán nem zavar. Elhagyni nehéz, mert rácsatolod bárhova és azt onnan csak levágni lehet. Én próbáltam a nadrágom övtartójáról lerángatni, de majdnem eltéptem a nadrágot
Egyszóval ha az ember biztos helyre rakja, nehéz elhagyni. Aki meg nem vigyáz rá az mást is elhagyni.
Az aksiról tapasztalataim szerint:
128kbps AAC-vel 10-12 órát is bírja, viszont 320kbps MP3-al csak 6-8 órát. Nem tudom ez mitől függ, de én ezt tapasztaltam. Az adatlapján megadott 15 órát nem sikerült összehoznom.Ha bármi kérdés van szívesne válaszolok a tapasztalataim alapján.
-
zeg
őstag
Soha nem hallottam apple lejátszót, így a hangminőségét sem ismerem.
Azonban volt egy zenelejátszásra ajánlott és egekbe magasztalt Nokia N95-ös mobilom, Xpressmusic 5630, valamint LG Shine és most motorola defy készülékem, ill egy Creative Muvo mp3 játékosom. Kábé a földbe lealázza, keresztbe lenyeli a sony S754-es lejátszóm az összeset mind hangminőségben, akksiidőben(50óra folyamatos zenelejátszás), készülékházban(fém, 7mm vastagság).
Edzeni, futni sokkal kényelmesebb, mint a fent említett féltéglák(defy, n95), tetszetős a dizájn, és annyi kört ver rá a 'kényszer'zenelejátszós mobilokra, hogy számomra bőven megéri 'cipelni' magammal.
Sajnos a Sony 's' sorozata a negyvenezres kategória, de a minőséget drágán mérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest