Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Te azon kivul, hogy hulyesegeket irkalsz es kiforgatod a szavaimat, van valami celod, hogy idejarsz irkalni?
"Igen, mindenre elég a az a 6,5 giga"
-arra amire nehanyan hasznaljak arra teljesen eleg. Vagy esetleg Te tisztaban vagy azzal, hogy az emberek mit tesznek a 8Gb-s iPhone-jaikra? Evekkel ezelott testveremnek volt egy 8Gb- 3GS-e. Meg karacsonyra vettem neki. Neki eleg volt par evig. Most 5S-t hasznal, tehat szerette, elegedett volt vele.."Mindenre. Elnézést. (csak halkan jegyzem meg, ha más gyártó dobna ki ilyet, akkor mind a ketten ott lennétek, hogy mi a francnak az a 8 giga."
-mutasd meg hol IRTAM a fenti kijelentesedet! Esetleg azt magyarazd el miert irtad ezt, mert en nem mondtam, hogy mindenre eleg, foleg, hogy mindenkinek.. Orulnek, ha arra reagalnal amit leirok, nem pedig arra amit odakepzelsz.
Egy szoval sem mondtam, hogy eleg, de az emberek egy resze megveszi. Ok nem filmeket, zeneket, nagy jatekokat tesznek a telefonjaikra. Mi ebben olyan rohadt bonyolult?
Ha mas dobna ki mit tennek? Semmit, egyszeruen nem erdekelne, eppen ezert nem is mennek oda es nem csinalnam azt amit itt most TE!
Neked nem eleg, akkor ne vedd meg. Sot ne is vegyel iPhone-t, mert nem neked valo. Hasznalj androidot, mert megerdemled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest