- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért akarják egyesek megmagyarázni, hogy nincs is semmi gond a 8 gigával mert ott a felhő.... A szolgáltatók kínalatait átböngészve 3 GB a max amit havi fizetéssel elérhetünk. (Persze ha telefonba való kártáyt nézzük, nem csak netezőset és eltekintünk attól hogy igen csak a zsebünkbe kell nyúlnunk érte).
Nos én 1,5 órára lakok az egyetemtől oda-vissza ez 3 óra utazás per nap (mellesleg ez még csak nem is számít soknak), ez idő alatt zenét szoktam hallgatni. Tegyük fel igénytelen vagyok és közepes minőségű mp3-at hallgatok (amúgy nem mert a zenéim fele flac). Egy közepes minőségű mp3 kb 6-7 megás. Egy számot átlagosan vegyünk 4 perc hosszúságúnak. Akkor 1,5 óra alatt lemegy 22 szám, ami kb 135 megát jelent. Ez heti 20 nappal számolva (lévén minden nap bemegyek) 2700 mega és még SEMMI mást nem csináltam, csak zenét hallgattam felhőből. Itt nem játszik a wifi, lévén nincs. És akkor hol marad a chat, email, 1-2 kép szinkronizálása, esetleg youtube, vagy ha olyan perverz vagyok, hogy a tepsimen szeretnék sorozatot vagy filmet nézni.....
Ráadásul ha egy Xiaomi Hongmit a maga 60k-s árával a halálba ekéztek mert csak 4 GB tárhellyel jött bővíthetőség mellett, akkor egy 180k körüli telefonnál minimum armageddonnak kell kitörni ilyen tárhely méret mellett.... Azért egy 180k-s készülék nem tekinthető középkategóriásnak sehol a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest