- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
martin1369 #4549 üzenetére
Lehet egy masszívabb ütésálló tokban gondolkodhatnál, ha ilyen gyakoriak a balesetek.
-
g4mer
senior tag
válasz
martin1369 #4547 üzenetére
Lehet olcsóbban jönnél ki, mint egy 80ezres kijelzőcserével
-
ruarua
tag
Én megjelenés napján vettem iSTYLE-ban a 11em. 2019 szeptember. Egyből rakattam rá egy speckó hibrid fóliát. Azóta is karcmentes a kijelző (mondjuk nem volt baleset) szerintem ipadomra is rakatok valami hasonlót, mert annak gyenge a kijelző minősége. Szóval csak ajánlani tudom!
-
g4mer
senior tag
válasz
martin1369 #4542 üzenetére
nem értem úgy a problémádat
Örülj neki, hogy megvédte.
Egy ilyen drága telefonra én nem sajnálnám normálisabb üvegre. Jártam már úgy ezekkel az aliexpresses csodákkal, hogy leesett a telefon, betört a kijelzővédő és a telefon kijelzője is.. -
tomiii007
senior tag
válasz
martin1369 #4535 üzenetére
Nem ebay de ebben 2db van , szerintem nagyon jo.
[link] -
g4mer
senior tag
válasz
martin1369 #4537 üzenetére
felrakás közben, vagy leejtetted a telefonod?
-
HoryThePooh
aktív tag
14.3 úgy tűnik javított az akkuhasználaton.
14.0 óta jelentős merüléseim voltak.iPhone11
-
Ngtx
aktív tag
válasz
martin1369 #4537 üzenetére
Ne haragudj, de ha ezt sokallod akkor vegyél itthon 3 ezerért alap fóliát, teljes kijelzőst pedig 6 ezerért. [link]
-
Ngtx
aktív tag
válasz
martin1369 #4535 üzenetére
Nem tudom milyet szeretnél, de ez nálunk bevált. [link]
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Ajánlotok nekem kizárólag ebayről viszonylag jó üvegfóliát?
-
Themes
aktív tag
Üdv. Alul 2 hangszóró van de mindig csak 1 szól! A másik csak dísz akkor?
-
tboldi
nagyúr
Van rajta fólia? Ha igen, pontosan és pormentesen van felhelyezve?
Amúgy az oldalsó (bekapcsoló) gombbal is be lehet fejezni a hívást, ha más nincs.
(#4528) ruarua: Ott a Spotlight keresésnek kellene megjelennie, nálam meg is jelenik. Egy 3 gombos újraindítást próbáltál már?
-
ruarua
tag
Kezdőképernyőn középen lehúzom a képernyőt és egy elhomályosított képernyő fogad, mindenféle menüpontok nélkül. Néha amikor alkalmazást váltok akkor is beakad egy ilyen homályos képernyő. Az új frissítésre gyanakszom. Másnál is van hasonló? [kép]
-
Themes
aktív tag
Üdv. A kérdésem az lenne hogy mikor telefonhívás bonyolítók és végzek a hívással elveszem a fülemtől a telefont de nem tudom lerakni mert sötét! Mit kell beállítani hogy normálisan működjön? Köszönöm!
-
-
segesdil
csendes tag
Sziasztok, bár informálódtam a témában, de ettől függetlenül szeretném , ha valaki megerősítené, hogy a telekom által forgalmazott iPhone-ok tényleg függetlenek ? Köszönöm.
-
El Diabl0
tag
Akkor jó, ha minden rendben. Túl sok rosszat lehet olvasni a 12-es iPhone-ok üzemidejéről pl. a 14.2-nél, úgyhogy kicsit tartok a frissítéstől. A 11-esem most gyakorlatilag tökéletes, hibátlanul működik, bár a 13-as verziókkal sem volt gondom. Nem szeretnék úgy járni mint a régi droidjaimmal, hogy elrontják egy frissítéssel és hamar lemerül (anno ezért váltottam iOS-re).
-
El Diabl0
tag
Sziasztok! Próbálta már valaki az iOS 14.3-at? Kicsit félek frissíteni, mert túl jó az üzemidő 14.2-vel...
-
Themes
aktív tag
Üdv. A telefonomon be van kapcsolva a hívás kijelző de mégis némelyik számot amikor hívom akkor nem jelzi ki az én számomat. Mi lehet a probléma?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
iPhone 11 Pro telefon adott egy Telekomos esimmel és egy Telenor fizikai simmel.
Mennyire normális az, hogyha az egyik simen hívnak, de közben a másikról érkezik hívás, azt sehogy sem jelzi. Sőt ilyenkor a mobilnet sem működik.
Ha beszélek az olaszokkal egy órát esimen, lerakom, utána jön értesítő, hogy a másik számon keresett ez az amaz. És ha hívás közben kellene valamit mobilnettel keresni, akkor az is offos, nem működik a mobilnet hívás közben...
Ez ilyen? Vagy mi lehet a megoldás? -
Themes
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
MiklosSaS #4504 üzenetére
Mivel sok tartalmat fogyasztok, a nagyobb kijelző miatt mindenképp megérte. Akku az álom, tényleg nagyon odaver, de 11-es is rendben volt. A kijelzőn mindennapi használatban nem látsz különbséget, az ember megszokja, amit használ és nem hasonlítgatja másikhoz. Plusz az Apple az AMOLED kijelzőt is elég jól kalibrálja, így nincs akkora különbség, mintha egy Note-hoz nézed pl (ami egy iPhone-hoz képest túlszaturáltnak tűnik erősen). Szóval emiatt nem akkora a különbség LCD-AMLOED között.
A harmadik kamera miatt számomra biztosan nem, alig fotózom, ez sem kellett így sokszor.
Már nem is tudom, hogy jött ki árban, de kb. 1020-130k volt a különbség, annyit biztosan nem ért meg. Kisebb a káva is, tény, de még ez is rohadt vastag egy újabb Note-hoz képest, de ez engem nem zavar, így a 11-esé sem zavart. Úgysem azt bámulom.
Én azt mondom, ha elég a 6,1" akkor elég azt venni, ha meg kell a nagy, máris nincs választása az embernek. Sima 11 meg legalább a technológiából adódóan nem PWM-es, én spec. nagyon észreveszem, a sima sokkal jobb volt a szememnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest