Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
gepardlacee
üzenetére
Az nem op rendszer mert nincs benne fáljkezelő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fr0z3n
őstag
"Három Apple-szabadalom esetében sértett törvényt a Samsung, a gépelt szöveg linkké alakítása, a slide-to-unlock módszer (bizonyos telefonoknál), valamint az autocorrecttel összefüggő szabadalomnál állapítottak meg lenyúlást. A fontosabb szabadalmak (általános kereső, adatszinkronizáció) esetében a Samsungot nem találták bűnösnek.
Viszont a koreai cég ellenkeresetéből is volt, amit megítéltek: az Apple megsértette a Samsung egyik szabadalmát a digitális képek és hang felvételének és tárolásának módjával"
Tessék

-
Fr0z3n
őstag
Tisztelt fórumtárs!
Véleményt nyílvánítottam semmi egyéb. Éljen a szólásszabadság.
Gondoltam, valaki nálam jártasabb elmegyarázza, hogy mivel jobb ez mint az.
Ellenszenves az apple, nem tagadom. De minden érdekel ami telekommunikáció, így ez is. Volt már, hogy az ios is mutatott olyat, amire azt mondtam, hogy a többi rendszerbe is szivesen látnám. Félre értés ne essék, nem flémelni akartam a hangulatot, csak kíváncsi vagyok. -
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Direkt írom úgy ahogy. Mérhetetlen ellenszenvet érzek a cég termékei, üzletpolitikája ellen.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Notán meg Win 8 alatt én is használom az osztott képet, jó dolog. Viszont az már előre nem szimpi ahogy az ëpöl előadja mint világrengető újdonság.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Fontosnak fontos, legyen. Viszont a felhasználók nagyrésze tesz az ilyesmikre mint programnyelv.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Baromi fontos a saját programnyelv bevezetése.. A metalt még értem, mert szinte mindenki szeretne jó grafikájú gémet tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)