- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Nem azzal van a baj, hogy kiadja (esetleg) Sőt adja is ki, mert az a usereknek jó, azaz nekünk. Itt azzal van a baj, hogy ha egy cég perre megy és telefonokat próbál meg kitiltatni, mert használ olyan szoftveres megoldásokat ami már létezett (bounce scroll) akkor igencsak ellenszenves, hogy ők is ugyanezt csinálják. Bort isznak, de vizet prédikálnak.
-
Fr0z3n
őstag
Tisztelt fórumtárs!
Véleményt nyílvánítottam semmi egyéb. Éljen a szólásszabadság.
Gondoltam, valaki nálam jártasabb elmegyarázza, hogy mivel jobb ez mint az.
Ellenszenves az apple, nem tagadom. De minden érdekel ami telekommunikáció, így ez is. Volt már, hogy az ios is mutatott olyat, amire azt mondtam, hogy a többi rendszerbe is szivesen látnám. Félre értés ne essék, nem flémelni akartam a hangulatot, csak kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest