Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Nem azzal van a baj, hogy kiadja (esetleg) Sőt adja is ki, mert az a usereknek jó, azaz nekünk. Itt azzal van a baj, hogy ha egy cég perre megy és telefonokat próbál meg kitiltatni, mert használ olyan szoftveres megoldásokat ami már létezett (bounce scroll) akkor igencsak ellenszenves, hogy ők is ugyanezt csinálják. Bort isznak, de vizet prédikálnak.
-
Fr0z3n
őstag
Tisztelt fórumtárs!
Véleményt nyílvánítottam semmi egyéb. Éljen a szólásszabadság.
Gondoltam, valaki nálam jártasabb elmegyarázza, hogy mivel jobb ez mint az.
Ellenszenves az apple, nem tagadom. De minden érdekel ami telekommunikáció, így ez is. Volt már, hogy az ios is mutatott olyat, amire azt mondtam, hogy a többi rendszerbe is szivesen látnám. Félre értés ne essék, nem flémelni akartam a hangulatot, csak kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest