Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
De pl, ha látod, hogy jött valami viber üzenet, akkor szerintem full screenbe teszed és úgy válaszolsz, nem? Mert amúgy a viber üzenet teljesen jól olvashatóan megjelenik most is egy felső sávba, elég ideig ahhoz, hogy ha rákattintasz, válaszolni is tudj, majd megnyomod a home gombot 2x és máris visszamész előző alkalmazásra... Vagy nem tudom, mindenki máshogy használja a dolgokat...
Egyébként nyilván van mit nyúlni androidtól, meg fordítva, örök vita lesz, megoldás nélkül. Kb a 2 rendszerből lehetne valami nagyon jót gyúrni... Jelenleg iPhonet használok, korábban végig HTC-im voltak. Mind2 rendszert szeretem, de egyik sem tökéletes... Talán valamivel az Android közelebb áll hozzám, de leginkább azért, mert nem akarja megszabni nekem, hogy mobilnettel pl hány megás programot tölthetek le, vagy youtubeot mobilnettel milyen minőségben nézhetek... Ez a funkció viszont nekem nem hiányzik, és tableten sem hiányozna, még csak pc-n sem nagyon felezek le programokat. Azrán majd az idő eldönti :-) Zavarni nem hiszem, hogy zavarna bárkit is a lehetősége, max nem lesz kihasználva mindenki által :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest