- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
én régebben próbálgattam egy leszedett fóliát.
(elkezdett leválni pár sarka, ezért rendeltem másikat "gariban", akkoriban még nem kellett kártyaadatot megadni garihoz, így voltam olyan szemét, hogy nem küldtem vissza a régi, "elhasznált" fóliát)
tényleg qrvasokat kibír, elszakítani nembírtam, tollat átszúrni se
vmi nagyonhegyes ollóval sikerült megkarcolni nagynehezen.meg van is még itthon fel nem használt fóliám (kijelzőre sose raktam fel)
sőt most nézem, hogy az elszíneződött fóliák is megvannak, mindjárt csinálok még fotót róluk.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
jah diamond volt.
hátlapon volt, ott nem gáz, hogy elszíneződik, főleg egy feketénél, vagy sötét színnél.
egy fehér telefonon, vagy kijelzőn viszont elég béna lehet...dreamcatcher lehet hogy már láttad, 1-2 IS topicba írtam/linkeltem már...
hogy mitől lett ilyen az jó kérdés. tiszta szokott lenni a kezem, irodában dolgozok, tehát azt se lehet ráfogni, hogy munkahelyi trutyitól lett ilyen.
2 garnitúra is ilyen lett ~2 hónap után, szóval nem egyszeri eset...[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
használtam több készüléken is IS-t.
Kijelzőre az első után nem tettem fel, nem elég tiszta, picit "narancsbőrös" feeling. ez hátlapon stb nem zavaró, de kijelzőn szerintem csúnya.
tényleg nagyon sokat bír, és karcálló, ez vitathatatlan.viszont kb 2 hónap zsebben hordás után ennyire színeződött el nekem:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest