- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
A transmission mappát létrehoztad a /media/DATA alatt?
/home/root # ls -l /media/DATA/transmission/
drwxrwxrwx 5 root root 32768 Jul 31 18:42 config
drwxrwxrwx 2 root root 32768 Jul 31 18:42 downloads
drwxrwxrwx 2 root root 32768 Jul 31 18:42 incomplete
-rwxrwxrwx 1 root root 1058 Jul 31 18:43 transmission.log
drwxrwxrwx 2 root root 32768 Jul 31 18:42 watch -
-
Szia!
Egész pontosan nem tudom milyen meghajtó életre keltésről van szó, de a transmission úgy működik Padavan alatt, hogy először is a felcsatolt HDD főkönyvtárában, tehát a router filerendszerét nézve a /media/HDD_lemezcimke alatt létre kell hozni egy transmission mappát, majd engedélyezni kell a szolgáltatást, a webadmin felület USB Application - Common Setting oldalon alul, a Torrent Transmission részben.
Ha SSH-n belépsz, akkor elindíthatod a Midnight Commandert, azzal egyszerűbb a dolgod.
-
Nekem ez az utolsó fordításom ASUS-ra, én ezt használom és ezt is ajánlom, de persze ha gondolod, választhatsz másikat a Padavan topik összefoglalójából is.
-
-
Ja, hogy még vásárlás előtt álltál...? Akkor egyértelmű, de azt újonnan veszed? Csak mert úgy már abból is v2-t fogsz kapni, amire szintén nincs Padavan. Ha új routert vennél, akkor még mindig az Euronics-ban megvehető ASUS RT-AC1200GU a jó választás, ebben a kategóriában. Az hardveresen azonos az RT-AC57U első verziójával.
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest