- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
jo lehet rosszul látom csak az elöző gépemből tudok kiindulni.
volt ugye 1.8as cerkám utána lett p4 2.4c....1 vs 1 mag csak egyiken ott volt a ht.
és mégis kb 56 fényév különbségvolt köztük teljesitmnybe gyorsaságban....
én sose akarok full hd.be játszani.max 1680.
tudom fhd.hez bivaly gép kell,ssd, alsohang 60k.s vga...i5 tuninggal 8gb rammin...ennyim sose lesz gépre, vagy a jövőben ennek megfelelőre sem... én meg inkább a felbontást veszem le annak oltárán hogy majd csutka grafikén lehessen....
amugy tervezek 27es led monitort venni ott kötelező lenne az 1920as felbontás vagy elmenne alacsonyabb is mondjuk 1680ba?
nekem most 22es samu van elméletbe az 1920 ajánlott neki de ott kurva kicsi minden ezért használom 1440be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest