- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
megterhelő, nem lehet 8 óra után kiszállni->ez igaz.
de hogy a 4 fal közé be lenne zárva anya és gyereke az butaság, járnak társaságba max annyi, hogy most a játszótérre jár beszélgetni korábban meg biliárdoni járt pl.nyilván az éjszaka, és a nyüzsgés hiányzik neki, de azt se felejtsük el, hogy ebből a viszonyból (anya-gyerek) kap is, nem csak ad.
-
hejesírásó
senior tag
nálunk a matek, az angol\német, muszaki tárgyak voltak külön szakközépben- osztályon belül.
DE volt sport meg sima osztály, a sportosztályban az eredmények is jobbak voltak, oda néha olyat is beraktak akinek még a sakk is izomlázat okozott volna
ma nincs sportosztály, és már csak a nyelv van elkülönítve. 5éve végeztem szakközéppel.
szval lehet, h mire végzel az iskoláddal, már egyben lesztek az órákon
-
hejesírásó
senior tag
jó tanács! köszi a tippet, majd meglesem a gyerkőcök mobilját, meg autóját\biciklijét.
Egyébként voltam magánsuli közelében, fel is vettek volna (pénz nem volt sajna), és tudom, hogy nem vesznek be nem odavalókat, mert az a többi gyerek szüleinél azonnal kibukna!
Ha vhol csak a szél és a pénz számít, akkor oda nem viszem a gyereket. -
hejesírásó
senior tag
korábban is tudtam, h magánsuliban a gyerekem helye (ott nem csak a pénz számít, hanem az is, hogy ne rontsuk a teljesítményt nem odaillőkkel
), de most még biztosabb vagyok ezen elgondolásom helyességében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- SSD kibeszélő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest