- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A plusz perem miatt Windowson se menne.
Mondjuk annyi mindent felhoztatok már ti is a Linux mellett, hogy kezdem meggondolni magam. Lehet mégis tart ott ahol a Windows, csak épp pont olyan dolgokban, ami nekem, aki eredetileg windowsról jött nem hiányzik. Egy dolog viszont még mindig nem a legkirályabb, ez pedig a hardvertámogatás. Kissé meg kellene szorongatni a hardvergyártók golyóit emiatt.
@ (#103) kispx
Sok disztrót kipróbáltam, nekem ez jött be leginkább, ezért ezt használom. Nincs bajom azzal, ha buherálni kell és nem sokkal nehezebb kezelni, mint egy Ubuntut, vagy Mintet, amik felhasználóbarátnak számítanak.Advanced módban raktam fel a Debiant és ez eleve rajta volt. Sehol nem adott olyan lehetőséget, hogy kérem-e a Transmissiont vagy sem. Amit én választottam telepítéskor az alaprendszeren felül az ha jól emlékszem az ntfs támogatás, meg a laptop utils volt. Ezt a torrentprogramot én nem kértem, hanem rámsózták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest