Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A plusz perem miatt Windowson se menne.
Mondjuk annyi mindent felhoztatok már ti is a Linux mellett, hogy kezdem meggondolni magam. Lehet mégis tart ott ahol a Windows, csak épp pont olyan dolgokban, ami nekem, aki eredetileg windowsról jött nem hiányzik. Egy dolog viszont még mindig nem a legkirályabb, ez pedig a hardvertámogatás. Kissé meg kellene szorongatni a hardvergyártók golyóit emiatt.
@ (#103) kispx
Sok disztrót kipróbáltam, nekem ez jött be leginkább, ezért ezt használom. Nincs bajom azzal, ha buherálni kell és nem sokkal nehezebb kezelni, mint egy Ubuntut, vagy Mintet, amik felhasználóbarátnak számítanak.Advanced módban raktam fel a Debiant és ez eleve rajta volt. Sehol nem adott olyan lehetőséget, hogy kérem-e a Transmissiont vagy sem. Amit én választottam telepítéskor az alaprendszeren felül az ha jól emlékszem az ntfs támogatás, meg a laptop utils volt. Ezt a torrentprogramot én nem kértem, hanem rámsózták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest