Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz atesss #58 üzenetére

Igen, s 1-2 ótvart leszámítva ..alaptalan. Valaki említette az első hsz-ek valamelyikében a Celeron 300A-t. Na, emlékszem lazán ment 450-et, s ha esetleg nem lehetett a lapban húzni, (volt olyan lap) a B21-es láb leragasztása-kitörése segített. Majd a Tualatinos 1xxx-as cerkák is jók voltak már és az E-1200-es..detto. A 3xxx meg igen is Best.
    Igényekhez kell igazítani, árazva is úgy van!!! Én mikor már nem nagyon melózgattam itthon, akkor kellett a q9550-es és a 4GHz-re húzott tuning is lekelt mert időhiányban szenvedtem sokszor, s nem volt se türelmem, se időm kivárni x-y szöszmötölést. Majd..sajna meló se úgy és annyi, igény se,s kb írógép lett a pc-ből, a 2 törpém játszott, netezett rajta. Egy nap hazahoztam egy E3300-at (kellett mert láttam fantáziát benne, (megy is 4,8-at) )
    Éjszaka cseréltem procit és szundi. Reggel a 2 törpe géppel kezdett, WoW, Sims3, stb..net, office és... NEM VETTÉK ÉSZRE A CSERÉT! Egyszerüen simán elég volt arra amire használták. Na..erre mondom, hogy jó vétel. 4GB rammal, UD3R-ben, 4GHz-en, 4870-nel még 1x se szóltak, hogy apa szar a gép. Akkor meg minek másik? Ha tesztelni, tuningolni akarok, akkor kapok kölcsön procit ami tetszik (most is egy 7200-est hajtok benne, megy is)
    SZerintem ez jó példa volt arra(remélem), hogy igen is, van létjogosultsága. S a többi (2180, 4300, 6300 stb..) kis prociknak is. Sok pc-be bőven ok. Sőt a 6320-as a nagyobb L2 miatt(4MB) 3,4GHz-en igen jó kis proci.

-megyek,meglesem a topikot, csak vacsit kell főznöm-
    (#60) dízelracer : :) Ez az! A 965-ös IB9-ben 3,8-at ment a 2180-asOtthon vagy már?, lesz VGA-m?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés