- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td
üzenetére
no, akkor picit nézzük máshonnan: megnéztem az utóbbi időben elkövetett hsz-eid, láthatóan thinkpad és apple őrült vagy. ez nem gond, én is egy t400s-t nyúzok és nagyon szeretem. ez azonban nem mindenkire igaz, nagyon sok embert érdekelnek az asus, msi, acer stb. noteszek. nem tudom, hogy mennyire vagy képben az eladásokkal kapcsolatban, de mondjuk az acer volt, hogy több notit adott el, mint jópár közkedvelt márka együtt.
ph!tv: te hardcore user vagy, nem neked szól. baj, hogy másoknak is csinálunk tartalmat? azért rossz a ph!tv, mert nem neked szól..? röhej amúgy, hogy a fél életed a thinkpad topikban éled, aztán leszarozod a ph!tv-t, mert nem tudott neked újat mondani a témában. bakker, még jó, hogy nem tudott újat mondani...
lenovo: mi nagyon szívesen csinálunk lenovo blogot is, ha már itt tartunk. rajtunk nem fog múlni.
sosem értettem azokat az embereket, akik hangos sipákolásba kezdenek, amikor valami nem úgy történik, ahogy az az ő kis lelkiviláguknak 100%-os lenne. hazai pálya rovat van vagy 6+ éve, nagyteszteket csinálunk 10+ éve stb. ha érdekel, megtalálod, amit keresel.
de, hogy ne csak hárítsak: küldd el nekem privátban, ha valami konkrét, megfogható, javítható észrevételed van. hátha szöget ütsz a konok fejembe. nyilván a "szar a ph!, legyen inkább jó" egy kicsit túl általános...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest