Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

válasz audi100td #14 üzenetére

no, akkor picit nézzük máshonnan: megnéztem az utóbbi időben elkövetett hsz-eid, láthatóan thinkpad és apple őrült vagy. ez nem gond, én is egy t400s-t nyúzok és nagyon szeretem. ez azonban nem mindenkire igaz, nagyon sok embert érdekelnek az asus, msi, acer stb. noteszek. nem tudom, hogy mennyire vagy képben az eladásokkal kapcsolatban, de mondjuk az acer volt, hogy több notit adott el, mint jópár közkedvelt márka együtt.

ph!tv: te hardcore user vagy, nem neked szól. baj, hogy másoknak is csinálunk tartalmat? azért rossz a ph!tv, mert nem neked szól..? röhej amúgy, hogy a fél életed a thinkpad topikban éled, aztán leszarozod a ph!tv-t, mert nem tudott neked újat mondani a témában. bakker, még jó, hogy nem tudott újat mondani...

lenovo: mi nagyon szívesen csinálunk lenovo blogot is, ha már itt tartunk. rajtunk nem fog múlni.

sosem értettem azokat az embereket, akik hangos sipákolásba kezdenek, amikor valami nem úgy történik, ahogy az az ő kis lelkiviláguknak 100%-os lenne. hazai pálya rovat van vagy 6+ éve, nagyteszteket csinálunk 10+ éve stb. ha érdekel, megtalálod, amit keresel.

de, hogy ne csak hárítsak: küldd el nekem privátban, ha valami konkrét, megfogható, javítható észrevételed van. hátha szöget ütsz a konok fejembe. nyilván a "szar a ph!, legyen inkább jó" egy kicsit túl általános...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés