Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
A kavarás az angol és a kínai nyelvvel szerintem az első piacra dobott English verzióval fordulhatott elő. Ez már a múlté. A nemzetközi verzióval nincs gond, mértékegységet átlehet állítani. Mi Fit Spacefield rommal müködik. nekem megfelel az amazfit watch program vagy a Strava szinkronizálás.
-
Macika66
őstag
Nem tudom, hogy aki az idézett mondatokat leírta, az látott-e saját kezében Amazfit Pace órát.
Az enyémet a dobozból kivéve azonnal át lehetett állítani km-re és 24 órásra.
És ez tavaly nyáron volt.Az érintést meg kell szokni, nem annyira reszponzív, mint egy mobiltelefon, de én ennek az okát abban látom, hogy azért nem annyira érzékeny, hogy ne élesítse magát minden véletlen érintésre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lords of the Fallen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest