- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Én látatlanban lehet előrendelem, de kellene a Horizon 3 is.
Hátha kicsit lejjebb viszik a 7 megjelenése előtt. Tudom most is van egy akció, de az nekem most sajna nem opciós. 
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha tippelnem kellene, először majd XO-ra lesz, aztán majd megjelenés után PC-re is.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Gondolom PC-n is lesz DEMO, mint a FH3-ból, vagy nem?
-
Gomez86
őstag
-
30z.Samu
titán
-
Csapoati
nagyúr
-
30z.Samu
titán
Elég baráti a rendszerigénye. Ebből FM 7 vásárlás lesz!
Bár jó lenne a Horizon 3-at is megvenni, csak rohadt drágák. -
Csapoati
nagyúr
-
Raysen623
veterán
Ha 1050Ti az ajánlott, akkor az RX570 miért nincs a listában vagy az 560 ennyi erővel? Minimumnál ott az R7-es...
-
Csapoati
nagyúr
-
PiTM0N
tag
*nekem* nincs vele jó tapasztalatom, új kézi számítógépre lett telepítve, mert nem volt mindenhez régebbi windows driver. Óra hosszas munkamenetet veszítettem el, mert be mertem dugni egy kártyaolvasót (kékhalál usb eszköztől, nem baj, ez biztos retro funkció win2000ből, de én vagyok a hülye, mert ha használtam w2k-t akkor biztos tudnám, hogy gyakran mentsek). Állandóan be van nyomva az írásvédelem, "mert így biztonságos a rendszer", csak pl régi programoknál (játékok pl. automata mentés) ez többször is problémákat okozhat.
Tele van egy csomó szeméttel, ami többször is játszhatatlanná tette a számítógépet. Például az xbox DVR gyárilag be van kapcsolva, de csak regisztrálás és bejelentkezés után tudod kikapcsolni. Miután kikapcsoltam, láss csodát, a párom már tudott játszani a cséjével, de persze ehhez is registry szerkesztés kellett! És nem egyszer látom csak, hogy jójózik a merevlemez, a gép meg tölt, hát mit ad Isten, mindenfelé olvassa a gép a könyvtáraimat, csak úgy, mert. Ja nem, elindult a compattelrunner.exe, mindezt persze telepítés alatt minden telemetria opció kikapcsolása mellett. Nem baj, akkor kitörlöm. Ja, azt se lehet, mert nem én vagyok az adminisztrátor. Oké, ez volt W7ben is, csak hozzáadom magam tulajdonosnak, és aztán már tudok adni magamnak írás jogot, stb. ... De nem, már ezt se lehet, 'megjavították'. Vagy amikor jön az új build, és éppen lehet imádkozni, hogy megy ugyan úgy a böngésző, a kedvenc játékod... GTA V topicban lehet érdeklődni, volt-e valaha gond W10 update-el. Van olyan ismerősöm is, aki szerint, neki teljesen jól megy. Mi biztos rossz verziót használunk.
Az egész olyan mintha Insider-t tesztelnénk, csak ez állítólag készen van.
Szerk: W10 követelményt csak azért nem értettem, mert nem tudtam mi az az új technológia, ami csak W10-en fut, és ha van, miért ilyen hamar. Hány évig jöttek játékok DX 9.0c-vel, miután megjelent 2004ben? A saját Windows 8-uk, ami talán már van 5 éves, sem kapta meg a DX12-t. Valahogy úgy tűnik, hogy a saját játékokkal is húzni akarják a W10 arányát fölfelé, és csakis emiatt. De én nem értek hozzá, ki lehet javítani.
-
[CsuCsu]
őstag
-
Zedz
addikt
-
pdave
aktív tag
Notimba csak 1 hely van, ahova diszket rakhatok, a dvd meghajtó meg kell (bármilyen idejétmúlt is
)#problemnotsolved
-
Mister_X
nagyúr
-
RECSKA
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez szerinted mennyire érdekel bárkit is a játék gyártók esetében? Más részről ez szomorú, hogy 2017-ben van olyan város/község, ahol ilyen 1-2 Mbit-et tudnak csak biztosítani a szolgáltatók, vagy bár megvan az akár 10-100 Mbit, de kokain áron adják azt. (nesze neked monopol helyzet)
-
TBMC
addikt
-
mg1992mg
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
ETOM
addikt
-
.LnB
titán
Jó, jó nem is mondtam, hogy nem. Csak megtetszett az a hang. Ez a 3.8-as boxer?
-
PiTM0N
tag
Köszi a válaszokat
, úgy látszik kő alatt lakok. Azt hittem ezek a régi gpu-k nem tudnak dx12-t, tévedtem. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
.LnB
titán
-
Csapoati
nagyúr
-
mg1992mg
őstag
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PiTM0N
tag
Minimum gépigény win10. wat?
Ez most akkor már UWP program? Vagy csak azért W10, hogy érezzük a szeretetet. Mert ahogy elnézem ez max DX11. Szomorú, mert megpróbáltam volna a forzát, mert xbox nem támogatja a kormányomat, kontrollerrel meg szerintem elég fos. :/
#15 Kellenek a tömörítetlen 4K videók, mindegyik szinkronnal, milyen égő lenne már, ha csak 30GB lenne.

-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyobb SSD-t kell venni.

-
DeathAdder
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Csapoati
nagyúr
A Hangok szerintem mindig is a Forzákban voltak a legjobbak (mármint a Motorsportban, a Horizon valahogy nem olyan jó ilyen szempontból).
Televan: Semmi, nem is dorgálásnak szántam, csak a cikkbe pont nem a legjobb minőségű videó került, és így meg torzul a grafika.
A másik két gameplay szintén jó minőségben: Nürburgring és Mugello, kamionokkal!
oriic:

-
Televan74
nagyúr
-
.LnB
titán
-
dabadab
titán
Linuxra nem jön?
-
pdave
aktív tag
100 GB tárhely?
Lassan 1 TB-os ssd-t kell vennem, ha játszani akarok... Úgyhogy egyelőre nem fogok 
-
Csapoati
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Megnéztem a gameplayt és nem valami áll leejtős a grafika.A gépigény valós hozzá.
-
Zedz
addikt
-
.LnB
titán
Ez a Dubai helyszín kicsit fail szerintem. Addig oké, hogy illenek a környezetbe a szuper kocsik, de olyan kopár az egész. Kivéve a várost persze.
-
Mister_X
nagyúr
-
mg1992mg
őstag
Meglepően alacsony
Úgy tűnik jól lesz ez is optimalizálva 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hátha kicsit lejjebb viszik a 7 megjelenése előtt. Tudom most is van egy akció, de az nekem most sajna nem opciós. 

Bár jó lenne a Horizon 3-at is megvenni, csak rohadt drágák.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lassan 1 TB-os ssd-t kell vennem, ha játszani akarok... Úgyhogy egyelőre nem fogok