- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
hali. a mentés fájlját hol találom a gépen? köszi.
-
davidsone
addikt
Nálam szépen fut 40% látótávval FullHD többi maxon és szerintem jól néz ki megvan a stílusa, story is tartalmas kraft/skill rendszer zseniális 1szóval remek darab! Várom a DLC-ket

-
Fkris
őstag
-
davidsone
addikt
Ez hasznos video biztos felkeresek pár helyszínt...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dark KillerX
addikt
Elég lesz a géped,csak vedd le a látótávot 0-ra
,és az Nv-s effekteket kapcsold ki 
-
FLATRONW
őstag
-
kriszpontaz
veterán
-
ripla
addikt
erről nem tudok nyilatkozni, a gépem az meglenne hozzá, i5 - 3.2ghz, 8g ram, de a videókártyám egy 4 éves matuzsálem, úgyhogy futtattam én, de közel se nézett így ki.

akadni nem akadt, csak csúf volt, meg sokat töltött, illetve pár effektet ki kellett kapcsolnom, mert néha belassult. nem akadt, hanem csak lelassult az egész mint egy lassított felvétel. -
törölt tag
Nem hiszem, hogy a VGA lenne kevés (bár ha 1 GB-s verzió akkor lehet + ugye AMD driver se jött a játékhoz). Procinak meg eleve négymagosat írnak minimumnak (ki is használja főleg a patch után). Mondjuk egy hasonló 750ti-vel egész jól fut: [link] ami szintén nem egy kimondottan erős kártya.
-
myckie2
őstag
-
kriszpontaz
veterán
-
kona005
senior tag
-
myckie2
őstag
Ha el is indulna, akkor is játszhatatlan kategória lenne az optimalizálatlanság miatt olyan régi kártyán. Az enyémen is vállalhatatlan úgy, hogy minden lowon van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wasp_HUN
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wasp_HUN
tag
-
ripla
addikt
így néz ki fullra húzva. ha valaki szerint ez ronda, az jobb ha elmegy szemészhez.

-
SunMount3r
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wasp_HUN
tag
A Doctor Who-s Wheeping Angel utalás kimaradt. Mikor megtaláltam egy alagsorban pont amikor mentem lekapcsolni a világítást, azt hittem, hogy tutira életre fog kelni

@Szaby59:
Dying Light Manager
Ezzel kielehet kapcsolni a CA-t meg a többi undorító szart. -
törölt tag
Nem néz ki rosszul, de nem tudom miért kell szinte minden játékban ilyen mosott/torz színeket használni.
A Chromatic Aberration effektet meg soha ki nem állhattam, fél óra játék után fáj tőle szemem és ki sem lehet kapcsolni... -
gianni85
veterán
SLI 980-nal 4K-ban biztos jól néz ki
A hírben lévő videó viszont tényleg nem meggyőző. -
Dark KillerX
addikt
Találtam az egyik honi kollégától egy értelmesebb videót,azért ez visszaadja a grafika minőségét [link]

-
SunMount3r
nagyúr
Semmi esély arra hogy DX 10-es grafkártyával is elinduljon?!

-
kriszpontaz
veterán
Kitöröltem a csipát, de nekem a textúrák minősége eléggé lehangoló. Majd meglesek egy normális videót maxon.
-
Venyera7
senior tag
-
Carlas
senior tag
Go orvos jaja vgy próbáld ki. A játék maxban igen gyonyörű.
-
Redcaster
őstag
valószínűleg nem törölted ki a reggeli csipát, ezért nem látsz jól

-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár nem játszottam vele, de nem tűnik vészesnek, plusz YT is ront azért a minőségen.
-
kriszpontaz
veterán
Ennek tényleg ennyire tré a grafikája vagy a szemem káprázik?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért a Mario, meg a PVZ nagyon komoly.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SörcsaPH!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,és az Nv-s effekteket kapcsold ki 

Azért az szép baleset...