Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Minyez

tag

válasz stevve #110 üzenetére

Hát nagyjából futottam át a cikket, ami mellesleg nagyon összeszedett és szép, bár a gép leírásánál már hibádzik 1-2 helyen. Annak idején, amikor én próbáltam hozzájutni az információkhoz még kevesebb állt a rendelkezésemre.

pl ez is 24fps csak 2X (két kópia,két szem), ha összeadjuk akkor tényleg 48 de mégsem. A másik ami szemet szűrt, hogy szerintem ami dome projektornak van belinkelve az téves. 2D-s vetítő Ahol áll a gépész láthatjátok a lába alatt a sínt amin mozog és mellette a másik gép sínje. 2db 2D-s gépből lesz a 3D ebben a moziban :)
    vetítő hátsó rész balról jobbra: gégecső(vezérlő kábelek),3db gumicső (2 víz,1levegő),tápkábel a xenonhoz,ÓZON ELSZÍVÓ,tápkábel,gégecső

Kívülről (kis túlzással) minden munka érdekes és irigylésre méltó. :)
    Szerintem mindenhol vannak jó és rossz dolgok. A munkáról nagyon nem tudok írni, mert nehéz lenne körülírni a dolgokat. Még élőben a kollégák betanítása se megy egyik percről a másikra. De általában csak filmet fűzünk napközben, ez még megspékelve filmcserével, ha olyan a műsor.

Tecső-n elég sok videó fent van az IMAX-ről gépházról gépről vegyesen, szóval otthonról is meg tudsz ismerkedni a géppel. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés