- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
#65577472 #50 üzenetére
Fáj az trumpnak is csak még nem tudja, mert több millió felhasználó személyes adataihoz nem jutnak hozzá. Ezért jó kínai telefont venni, az rögtön jelent google-n keresztül az usának, a gyártón keresztül kínának, ha még rárakunk pár orosz alkalmazást vagy nem hivatalos appot a ruszkikat is kipipáltuk, és nincs kérdés, hogy ki mit tud rólunk
-
hmb
aktív tag
válasz
#65577472 #12 üzenetére
Hat a szolgaltatomnal a huawei a best buy,pedig arul az O2 xiaomit es oneplust is..kivancsi vagyok igy berakjak-e a kinalatba.remelem igen,mert a xiaomi mi mix 4 kiesett sajnos kizart hogy annyit adjak egy telora,oneplus koszi de egyszer eleg volt.pixel meg ranezek es mar merult az akksija 10%ot...marad meg samu vagy ha iden kijon akkor a nokia 9.1 oppot nem akarok,oneplus mas ruhaban..mas meg nem gyart 5g telot...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#65577472 #34 üzenetére
Nem is az a lényeg. Azt írja, hogy majdnem olyan szintű engedélyeket kér, mint a root. Ez nettó hülyeség.
A másik dolog pedig az, hogy az installert letörlöd, miután felrakta a Play-t.
Mivel az általa telepített Google alkalmazások mind a Google által aláírt APK-k, így azok semmilyen veszélyt nem jelentenek.
De fentebb is írtam, Te magad is felrakhatod ezeket az APK-kat a megfelelő sorrendben kézzel és nem kell hozzá egy kiegészítő alkalmazás. -
embe
nagyúr
Most amire reagáltam ott tök mindegy Huawei mit gondol. És én egy "speciális" esetleges leendő tulajdonosi csoportra gondoltam amikor azt írtam, hogy "tetszik neki a vas, és még kicsit hajlandó mókolni"
Persze már én is túl vagyok a mókolós időszakon, amikor egy nap felment a telóra vagy 6 rom is...
Pár éve már olyan telókat használok, amikkel nem kell mókolni. Így emiatt sem venném meg. De ez nem fenyeget, mert nincs ennyim telóra. -
xZer0kidx
senior tag
Akinek ekkora tudásra van szüksége, de nincs kedve/tudása mókolni, sztem alapból nem ezt a márkát választja. Persze ennyiért ne kelljen mókolni de nem is az egyszeri telepítés a legnagyobb baj, hanem a későbbi támogatás és az állandó bizonytalan környezet.
(#9) MikeWazowski: Szerintem is. Kínában kedvelik a nagy kijelző + futurisztikus tech dizájnt.
-
embe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elektromos autók - motorok
- Hővezető paszták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest