- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha össznépi konszenzust keresünk, akkor bármilyen témáról eleve felesleges beszélni
A PC Masterrace tagjai kiesnek a potenciális APU-s közönségből, APU-n az gondolkodik, aki tényleges vizuális kompromisszumokat is el tud fogadni. Az 1080p + med sok játék esetében nem különbözik nagyon drámaian az 1080p + Ultrától, az 1080p + Low meg sokszor nem annyival gyorsabb, úgyhogy azért jó kitűzni a Mediumot targetnek. A felbontás csökkentésének sokkal láthatóbb hatása van a képminőségre.720p-ben tényleg kevesen játszottak, az 1366x768 volt a népszerű felbontás, csak a memóriám sikeresen összemosta a kettőt. Gépigény terén hasonlóak, annyit akartam mondani, hogy ebben a felbontásban anno a 3870k / 5800k nagyságrendileg hasonlóan muzsikált, mint most az 5700G 1080p-ben. Akkor még vállalható kompromisszum volt az alacsonyabb felbontás, ma már nem igazán az (ie. sokkal kevesebben vállalnák - nyilván van olyan, aki igen).
Ha pedig az AAA játékokat kivesszük a képből, akkor sokkal jobb az APU-k helyzete. Az 5700G-n még gondolkodtam is, csak aztán úgy voltam vele, hogy a franc fog venni Vegás chipet 2023-ban (meg amúgy sem kell nekem 8 CPU-mag), lássuk meg, mit tud az RDNA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest