- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dinomano #217 üzenetére
Mondjuk a HD5670 a Saints Row 2 kortársa, szóval ha azon szar, az nem jelent semmit, sok játék szar az alsóbb kategóriás kortársakon.
Amúgy elég gyér gépigénye van, a GTA IV-nek a minimum is nagyobb, mint ennek az ajánlott. RX460, meg 6 magos FX-6300 szerintem nem volt kevés neki, bár nem tudom. Amikor még megvolt az A10-6800K, nem próbáltam ki, most meg i5-11400-al már nyilván nem játszhatatlan, inkább azt tudom elképzelni, hogy a maximum fps értékek nem lőnek az egekbe, de a minimum sem esik a béka segge alá. Így nézve a GTA IV is játszható 4K-n is. Az A10-el nem kíséreltem volna meg, annál még 1080p-n is voltak kínos beesések.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest