Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz Sir Riccio #19 üzenetére
Nem vidított fel annyira az írásod (nem is ez volt a cél), de persze tetszett és várom a folytatást.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shtml
őstag
megkapjuk e a hitelt, felvesznek e az egyetemre, alkalmaz e minket éhbérért az a multicég
Bocs, de ez nem kicsit durva volt. Az "e" kérdőszócskát kötőjellel kapcsoljuk az igéhez, így:
megkapjuk-e a hitelt, felvesznek-e az egyetemre, alkalmaz-e minket éhbérért az a multicég
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Hakudoshi
tag
Nagyon súlyos.
- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -
-
celeron
senior tag
Nagyon jó írás. Tényleg egy élmény volt olvasni. Néha mi visszagondolunk az ovis emlékekre, akik itt nőttünk fel. És olyan jókat nevetünk rajtuk. Néha viszont elképesztően megriadunk. A múltkor elővettünk unokatesóméknál egy videókazettát, amin még ilyen 4-5 vesek lehetünk, és verekszünk, meg játszunk. És azt hittem hogy elsírom magam, mintha tegnap lett volna...
-
littlelion21
addikt
Kicsit olyan volt, mintha a saját gondolataimat olvasnám...
Remélem lesz folytatás. Jó dolog így elmerengeni az életen és időn. -
Sir Riccio
addikt
Köszönöm az elismeréseket, örülök, hogy tetszik.
üdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
tucsok.
senior tag
"So say we all"
-
JetiRulez
őstag
Szép írás.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Hebry
senior tag
Jó volt olvasni, bár hétvégén belekezdtem, de a rohanás miatt nem fért bele, így most kerítettem rá sort.
Kellemes perceket szereztél.
-
ttower
aktív tag
szép írás. jó volt olvasni.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
shaft72
tag
Ez mitől lett címlapos írás...
-
plexi
tag
Ez érettségi előtt nemtudom miért, de jól esett. Elgondolkoztat talán vagy beleélem magam mert igaz.... Köszönöm szépen!
"amennyiben nincs mérték, úgy nincs gyönyör sem.'
-
stvnppp
senior tag
Jó kis írás, elgondolkodtató... De milyen igaz.
Ilyen sokakkal előfordul. Az ált. iskolánk mellett volt egy kis bolt, amelynak a burkolata fa volt.
Gyakran lógtunk ki a "faboltba", mivel a büfé elég drága volt. Egy nyáron átburkolták dísztéglával, de még mindig fabolt a neve. Nem tom miért de rajta maradt.
Köszi ezt az írást, régi emlékek tértek vissza... -
HÁZIGAZDA
jó anyag, valóban nagyon képszerű.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
twollah
nagyúr
Micsoda eletkep.
-
14adam
addikt
szép írás
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest