Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunci

senior tag

válasz burgatshow #15 üzenetére

HMMM.
    Lehet van benne valami .
    Ahogy elnézem eléggé fiatal lehetsz .
    Még nem igazán tudsz tapasztalat alapján dönteni :R
    FIgyi :
    Az , hogy valakit választol , s valaki határozottan téged választ az egy olyan kötelék , felelősség ami az egész letedet meghatározhatja adott korban .
    Az idő múlásával sajnos a próbálkozások egyre alábbhagynak , a bizalom fakad , s nemis igazán akarsz már TE törekedni arra , hogy megfelelj a másiknak .
    Egy idő után szépen beletörődsz abba , hogy te már senkihez nem fogsz idomulni annyra sokat csalódtál az emberekben .
    Én most végülis egy olyan korban vagyok ahol a hit , a lelkesedés még meg van .
    2 lehetőségem volt .
    --Annó mikor az X-emmel szétmentünk nagyon nyeregben éreztem magam , s úgy voltam vele minden csajt ide , csakhogy a csajok nem jöttek , s tudod mikor megláttad azokat a hibákat a kislányban amik miatt az eéőző kapcsolatod elromlott akkor úgy vagy vele , hogy ÁÁÁÁ ezt inkább kihagyom .
    -- Vagy vársz , hogy jöjjön Ő
    Most abban a fázisban vagyok , hogy ettől az állapottól ( ami konkrétan nincsis meg , csak a hit , s a bizonytalanság biztos benne ) várok valamit .
    Miért ?
    Azért mert egy olyan ember aki belép az életedbe ~8 év után s motivációt ad neked dolgokra nem oktalanul teszi amit tesz .
    Inkább kivárom , hogy mi lesz a dologból .
    Eléggé erős lesz , vagy esetleg a rózsaszin felhő szertefoszlik :U

Ui.: Neked szurkolok , hogy boldog kapcsolatod legyen :)

(#16) t|-|om! : milyen titulus az , hogy harcművész :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák