Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
HMMM.
Lehet van benne valami .
Ahogy elnézem eléggé fiatal lehetsz .
Még nem igazán tudsz tapasztalat alapján dönteni
FIgyi :
Az , hogy valakit választol , s valaki határozottan téged választ az egy olyan kötelék , felelősség ami az egész letedet meghatározhatja adott korban .
Az idő múlásával sajnos a próbálkozások egyre alábbhagynak , a bizalom fakad , s nemis igazán akarsz már TE törekedni arra , hogy megfelelj a másiknak .
Egy idő után szépen beletörődsz abba , hogy te már senkihez nem fogsz idomulni annyra sokat csalódtál az emberekben .
Én most végülis egy olyan korban vagyok ahol a hit , a lelkesedés még meg van .
2 lehetőségem volt .
--Annó mikor az X-emmel szétmentünk nagyon nyeregben éreztem magam , s úgy voltam vele minden csajt ide , csakhogy a csajok nem jöttek , s tudod mikor megláttad azokat a hibákat a kislányban amik miatt az eéőző kapcsolatod elromlott akkor úgy vagy vele , hogy ÁÁÁÁ ezt inkább kihagyom .
-- Vagy vársz , hogy jöjjön Ő
Most abban a fázisban vagyok , hogy ettől az állapottól ( ami konkrétan nincsis meg , csak a hit , s a bizonytalanság biztos benne ) várok valamit .
Miért ?
Azért mert egy olyan ember aki belép az életedbe ~8 év után s motivációt ad neked dolgokra nem oktalanul teszi amit tesz .
Inkább kivárom , hogy mi lesz a dologból .
Eléggé erős lesz , vagy esetleg a rózsaszin felhő szertefoszlik
Ui.: Neked szurkolok , hogy boldog kapcsolatod legyen
(#16) t|-|om! : milyen titulus az , hogy harcművész
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest