Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
Szépen lassan elnylődik az a hang bennem ami formázni akar , mert lassan a gyűrődés angem fog formázni .
Kezdődik a vizsgaidőszak előtti hajtás , s most énis része akarok lenni , mert nem akarok augusztusban szenvedni
-
Hunci
senior tag
Mai nap

A csodás másnaposság felszabadult állapotában zajlott .
Köszönhetően a sörcinek .
Valahogy így volt ez rendjén .
Dolgozok , dolgozok , s most kicsit kiengedtem
-
Hunci
senior tag
És igaz .
Le vagyok szokva a dohányzásról.
O.K. még ne kiáltsuk el , mert ...
Mi is történt ?
Elmentünk tegnap szakestre , s annyira nagy volt a füst , hogy a végén ( + a pia miatt
) rágyújtottam , de rosszulesett 
A felénél eloltottam .
Azt mondják , hogy hogyha kibírja az ember s nem gyújt rá az ember 3 napig akkor menni fog a leszokás .
IGEN .
3 nap pipa .
Egészséges életmód jövök
Egyébként ez visszavezethető a párkapcsolatra is .
Amikor összevesztem az X-emmel akkor evidens volt , hogy inkább elmegyek rágyújtok , s elgondolkodom azon , hogy mi is történt .
Mostmár ennek vége , s remélem olyan emberekkel is fogom magam körülvetetni akik nem dohányoznak .
S abbanis reménykedem , hogy találok olyan helyet , ahol a füsttöl megszabadítják a térséget .
-
Hunci
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hallottam már róla .
Márk a modi mesélte nekem , hogy valami nagy versenyt megnyertél , s onnan ez a titulus .
Olyan Őrült dolgok vannak itt a PH!-n
-
Hunci
senior tag
Konkrétan nem bántotta senki a másikat .
Én csak magyarázatot , s értelmezést kértem tőlük
Nem ítélkeztem egyáltalán , mert nem olyan vagyok .
Én csupán tapasztalatokat írtam , s nem bántottam Őket , mert elfogadom a dolgaikat , s nem véleményeztem , hogy ilyenek - olyanok .
Utánnanézek a dolgoknak ,s megyek majd háborgatni Őket , majd , ha aktuális lesz , s be-be nézek majd olvasgatni a tapasztalataikat , mert megígérték , hogy segítenek
Egyébként rég láttalak .
Minden oksi ?
-
Hunci
senior tag
Szép szép .
Tudod azok a fránya hormonok nem hagynak békén .
Kell a mozgás , de csak adott mértékig .
( Benéztem a gyúrósokhoz , s egyáltalán nem örültek nekem
O.K. kérdeztem olyanokat , de nem értem a mentalitást , ezért kértem a segítségüket )
Kezdődik a nap .
Ez lesz az a nap amikoris neki esek a tanulásnak is .
Beszéltem a lánnyal , s lehet eljön velem a Cesaria Evora koncertre .
Cesaria néni brazil zenét játszik . ( Zöld-Foki Szigetekről származik )
Aki ismeri , s megteheti , hogy eljön Debrecenbe , hogy meghallgassa az tegye meg , mert megéri . ( S énis ott leszek
) -
Hunci
senior tag
Mai nap .
Eredményteljes , s bizalomteli .
Legyőztem önmagam .
Sosem ettem degeszre magam , s elmentem a kondiba is .
Sok ember kapcsolatot teremtett velem , s remélhetően tudtam rajtus segíteni . -
Hunci
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
O.K

-
Hunci
senior tag
Szép ,s eredményes napot zártam .
Voltam magam kúrálni , s lefutottam ~7Km-t .
A lelki állapotom csodás köszönhető a sok jóembernek aki körülvesz ( itt a PH! - s tagokrais célzok )
Nem gyújtottam rá , de holnap kezdődnek a szürke hétköznapok . -
Hunci
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
HMMM.
Lehet van benne valami .
Ahogy elnézem eléggé fiatal lehetsz .
Még nem igazán tudsz tapasztalat alapján dönteni
FIgyi :
Az , hogy valakit választol , s valaki határozottan téged választ az egy olyan kötelék , felelősség ami az egész letedet meghatározhatja adott korban .
Az idő múlásával sajnos a próbálkozások egyre alábbhagynak , a bizalom fakad , s nemis igazán akarsz már TE törekedni arra , hogy megfelelj a másiknak .
Egy idő után szépen beletörődsz abba , hogy te már senkihez nem fogsz idomulni annyra sokat csalódtál az emberekben .
Én most végülis egy olyan korban vagyok ahol a hit , a lelkesedés még meg van .
2 lehetőségem volt .
--Annó mikor az X-emmel szétmentünk nagyon nyeregben éreztem magam , s úgy voltam vele minden csajt ide , csakhogy a csajok nem jöttek , s tudod mikor megláttad azokat a hibákat a kislányban amik miatt az eéőző kapcsolatod elromlott akkor úgy vagy vele , hogy ÁÁÁÁ ezt inkább kihagyom .
-- Vagy vársz , hogy jöjjön Ő
Most abban a fázisban vagyok , hogy ettől az állapottól ( ami konkrétan nincsis meg , csak a hit , s a bizonytalanság biztos benne ) várok valamit .
Miért ?
Azért mert egy olyan ember aki belép az életedbe ~8 év után s motivációt ad neked dolgokra nem oktalanul teszi amit tesz .
Inkább kivárom , hogy mi lesz a dologból .
Eléggé erős lesz , vagy esetleg a rózsaszin felhő szertefoszlik
Ui.: Neked szurkolok , hogy boldog kapcsolatod legyen
(#16) t|-|om! : milyen titulus az , hogy harcművész
[Szerkesztve] -
-
Hunci
senior tag
-
Hunci
senior tag
Egyébként a topik nemcsak az én problémámat akarja magábanfoglalni .
Amikor a PH!-n elindítottam akkor arról akartam topikot indítani , hogy mi az ami által más lettél a mai napon ?
Inkább így : Mit tettél , hogy más legyen a mai napod ?
Értem ez alatt azt , hogy leszokóban vagy a dohányzásról , nem érzed már azt , hogy valaminek rabja vagy , próbálsz valamin változtatni amiről észre sem vetted , hogy egy pót cselekvésed , mert annyira alatta nőttél fel .
Magamról :
kb 1 hete , hogy nem dohányzom , s büszke vagyok magamra , hogy a reggelem nem azzal kezdőgik , hogy huhh de száraz a torkom , fáradt , levert vagyok .
Maga az a kérdés , hogy vagyok-e eléggé erős , hogy végleg megtegyem amit már rég terveztem
-
Hunci
senior tag
HMMM érdekes a téma , de a dolgok nem ennyire lineárisak

A hölgy akiről szó van egy nagyon erős egyéniség .
Akaratos , törekvő , s maximalista típiu .
Ezt megfűszerezve egykis nőies naivsággal + hozzáadod az '' kis esetlen '' fogalmát , s őt kapod .
Egy Angyalka
Nem igazán vagyok belebolondulva , s nemis a birtoklásvágy hajt vele kapcsolatban .
Alapvetően ez maga érdekes .
Egy 6 fős családban nőttem fel , s igencsak megtanultam a dolgoknak az értékét .
Vagy az enyém , vagy a másiké .
Ebben a szituban azonban nem akarok önző lenni .
Szeretném ha egymásban megtalálnánk valamit ami különleges lenne mindkettőnknek , s érezzünk , ne csak beszéljünk róla .
Ezeket a gondolatokat szeretném szépen megfogalmazni , s egy levél formájában eljuttatni hozzá .
Nem maga a tézis , hogy '' rab '' vagyok lebeg előttem .
Sokkalinkább az maga , hogy a legszebb állapota az embernek amikor vad , s érzi a függetlenségét .
Akkor ragyog igazán .
Akkor tud felelőtlen , hetyke , s igazán szenvedélyes lenni ( a csókja is ) .
Amikor már egy kapcsolatban van akkor van valaki akire gondol , aki miatt mintegy '' leszabályzás '' van az emberben .
Az egy más állapot .
Valahol énis érzem , hogy egy vallomás lesz a dologból , csak nem tudom , hogy mikor jön el az a mommentum amikoris elérkezettnek érzem az idejét
Nyílt kapcsolat .
NEEEEM kösz .
Hogyismondjam
Konzervatív vagyok ilyentéren
-
Hunci
senior tag
ihi

'' Nem birom ki, hogy ne kérdezzem meg : a hölgynek kellett egy pszichológusi végzettség, hogy megértsen téged? ''
Noss egyátalán nem azér ment pszihomókusnak .
Őezt választotta , s ezekután az orvosit akarja majd elvégezni .
Lehet van abban a nemes egyszerűségben valami ait mondtál , csak tudod vannak bibik benne.
A legnagyobb bibi az az , hogy szerintem Ő sem én sem akarom feladni a függetlenségemet még .
Meg akarjuk ismerni egymást címszó alatt találkozunk s tudod az a fura nekem , hogy amint hazaér ( vagy akár a leveleim amike küldök neki iwiw-en azokra ) mindíg olyan lelkesen reagál .
Soha egy rossz szava nincs , s ezért mondom , hogy inkább a függetlenség feladásáról van itt szó .
Hogy kell be X-elni azt a dolgot amit mondtál ?
Megcsinálom , csak nem igazán tudom , hogy merre keressem
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) rágyújtottam , de rosszulesett 

)