Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Geri27
üzenetére
Hő általában alulról, tehát a telefonból jön. Elszíneződő, besárguló kijelző pedig leginkább ragasztásból jöhet, amit szintén okozhat hő, de szimpla gyártási hiba is.
Illetve hő hatására elszíneződhet a kijelző, de akkor az esetek többségében van megjelenítési hiba is. Pixel probléma, bevilágítás, fura színárnyalatok megjelenése.
Gondolom ezek közül valamelyik lehet nálad is. Ezen általában szerviz tud segíteni.
Gyanítom garancia nincs már a készülékre. Így szerintem amíg nincs komolyabb aberráció, addig felesleges vele foglalkozni. Használatot nem befolyásolja. Javítatni szerintem nem érdemes garancia időn túl.
Szerk.:
Ha körül öleli a kijelzőt, akkor elég sanszos, hogy a ragasztás válik el körben.Élő garancia esetén viszont szerviz. Ahol nagy eséllyel nem javítani fogják, hanem cserélni az egész panelt. Vagy ha nincs alkatrész, akkor csere vagy levásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest