- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Kyler92 #12315 üzenetére
Annyi biztos, hogy a szervizben a 3GB-os modellnek az alaplap cseréje 65 ezer forintba került úgy 1-2 hónapja.
A 2GB-os alaplapcsere saccra úgy 45-50 ezer forint körül lehet ami még drágább is lehet, ha a szerviz mást is hibásnak talál, tehát mondjuk az akkut is cseréli meg mondjuk részegységeket, hangszóró vagy ilyesmi.. Szerintem vess rá keresztet és vegyél használtan egy másikat, ha nagyon ragaszkodsz ehhez a modellhez. Olcsóbban kijössz. Egyáltalán nem éri meg ezekben a telefonokban alaplapot cseréltetni.
Esetleg, ha Ebay-en találsz olcsón vagy egy kijelzőhibásat megveszel aztán átteszed az alaplapot. Persze ezek is lutrik, mert nem tudhatod, hogy az alaplap nem sérült e bennük.. -
bmt50
senior tag
válasz
Kyler92 #12315 üzenetére
Szia,
Először is hagyd a telefont magától kiszáradni (min. 3-4 nap, szobahőmérsékleten). Ha ekkor nem kapcsol be/töltésre nem indul meg, akkor zárlat keletkezett, ami hazavágta a telót. A beázást a telefonban és az akkumulátoron lévő lakmusz csíkok jelezni fogják a szervízesnek. Hallottam már ilyeneket, hogy mégis ingyen megcsinálták, de nem ez a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- iPhone 13 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4474
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest