Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
papirzsepi93
tag
válasz
donnie.d #751 üzenetére
Én február végén vettem a p8 lite 2017et és igen nekem is PRA-LX1 modell mint nektek. Én sem tudom mi alapján frissülnek a telók, de igazából össze vissza. Olvastam, hogy vodás függőknek volt B124-es végű szoftver hasonló t-s függőknek. A legutóbbi frissítés nekem áprilisban volt, mikor megkaptam a B110-es végűt talán.
Ez is ami most jött májusi biztonsági szint.
Amúgy még olyat találtam, hogy a frissítés talán régióra is le van osztva, amit a szoftver verzióban is jelezve van. Az enyémnek a teljes verziója: PRA-LX1C432B164 amiből a C432 a régiószám.
Valószínűleg más régiószám van nektek ott azért a késlekedés.
(Elvileg a B164es verzió előfutára az 5.1es emuinak, de ezt azért fenntartásokkal.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Opel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest