- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cunaja
Topikgazda
válasz
petya220 #16014 üzenetére
Hihi, csak találjalak meg!
Egy kérdés!
Mcolud100 kollégának volt egy jó felvetése.
Akinek elszállt a sim kezelés, az véletlenül nem csereélt oeminfót annak idején?
Ezért kérem azok jelentkezését, akiknek eltűnt a sim, és semmit nem mókoltak a telefonon eddig.Jelentem átírtam a 10-es pontot és egy 12-es pont is bekerült. Ha valami nem érthető, írjatok!
Látom növekszik a Cunaja rom használók tábora. -
tkonya
aktív tag
válasz
petya220 #15949 üzenetére
Rém egyszerű. Mikor én az oeminfós leírást készítettem, Cujana nézte át, javította az esetleges hibákat. Türelmesen összeszedtem innen onnan az infókat, majd megosztottam azzal, akiről úgy gondoltam nálam sokkal jobban átlátja a dolgokat.
A türelmetlenség rengeteg hibát szül, szerintem erről van szó. -
Septum15
aktív tag
válasz
petya220 #15936 üzenetére
Wow.
Követtem az off-topicban hogy merre halad ez a srác, és utána a P9 Liteban fórumon is, de azért ez már végképp sok. Teljesen megértem, hogy nem fogtok neki segíteni. Az ilyennek nem való se telefon, se net...
Szerintem a 6 éves húgom ha tudna olvasni már simán megcsinálta volna magának, ha lenne telefonja, mert olyan szinten le egyszerűsítve, lebutítva írjatok le a leírásokat, hogy csak az nem érti meg, aki nem akarja. Ilyen hülye ember egyszerűen nem létezhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged