- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Csatsa #17948 üzenetére
Most B589 van, mert ez 3 másodperc alatt felcsatlakozik a wifire, a B895-896 meg 8-10 másodperc és ez idegesít, most várok, hátha jön majd otán, mert valaki már mondta, hogy 589 jelezte a B896-t, hátha úgy jó lesz. Egyébként nekem bejött mindegyik, csak a csatlakozási idejét nem tudom megszokni, így most marad az 589, amíg nem jön rá valami
-
szemesi69
addikt
válasz
Csatsa #17512 üzenetére
Lehet, viszont már ketten is írták vodások, hogy szervizből C02B892-vel kapták vissza, szóval tök mindegy, amíg C02 vodásról van szó, és ugye amit szerviz tesz fel az hivatalos
A másik, 589- ről is simán felmegy mindkettő finderrel
Használatban semmi különbség nincs, annyi, hogy 895-ben nincs youtube
-
Truman
senior tag
válasz
Csatsa #17428 üzenetére
Sziasztok. Megoldódott a Wi-Fi problémám, amit a #17251 -nél írtam. Nem vacakoltak a TMX -nél, múlt hét Pénteken adtam fel. És ma hozta is a futár.
Alaplapot cseréltek benne, új IMEI kódot is ragasztottak rá. Egy szavam nem lehet a Huawei szervizhálózatára. Örülök, hogy végül nem az eMag -on keresztül intéztem a garanciát. -
gianone
őstag
válasz
Csatsa #16856 üzenetére
Ezt a sufni GSM-et szerintem ne reklámozd (nem az Emag forgalmazza)! És itthon nem kerül hivatalosan forgalmazásra, szóval elég kétséges a gariztatás. Ráadásul rohadt drága. Olasz Amazonon 204 euróval nyitott akcióbaan, most 230, még a plusz költségekkel is olcsóbb. És az gyári garis, de szerintem azt se szervizelik le itthon.
-
szemesi69
addikt
válasz
Csatsa #16793 üzenetére
Hát az nincs a B895-n se. A szem kímélő mód sincs már, ami a B893-n volt. Most tesztelem egy kicsit a B895-t, aztán ha nem jön be, megy vissza a B589. Az is érdekes, valaki írta, hogy a szervizből visszajött vodás telefonján B892 lett.
Robertó79 Ha lenyitnád az összefoglalót, kérdezned se kellene, van róla leírás
-
szemesi69
addikt
válasz
Csatsa #16763 üzenetére
Nem a B895 akar lenni?
Ez most rád vár, én vissza álltam a B589-re a garancia miatt, jobb a békesség
, meg idegesített a wifi kapcsolódási idő, 15 másodperc, azon kívül pöpec rom, míg B589 3 másodperc, de ha a B895-ben ezt javították, akkor lehet ki próbálom, de még kevés infó van róla.
-
-
szemesi69
addikt
válasz
Csatsa #15872 üzenetére
Láttam már ilyent, vírusod van, vagyis hasonló, kéretlen reklámnak is nevezhetjük, ami folyamatosan tölt le dolgokat, ezért fogy a memóriád. Figyelmetlen voltál böngészés során, olyanra kattintottál, amire nem kellett volna, nehéz lesz szabadulni tőle. Készülj a factory resetre, és utána mentést vissza ne tegyél, szűz telepítés, belakás javasolt. Rejtett fájlok között keresd.
-
hardaway88
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest