Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Shinnokina
üzenetére
Azt írta az a telefonra van mentve. Sim nem tud annyit, így van, de nem is mondta senki, hogy tud.
-
andor80
senior tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Hagyd már az olcsó erkölcscsőszködést ami ráadásúl nem is állja meg a helyét.Kivan ez már tárgyalva.NEm tilos a a rögzítés.Törvényileg szabályozott!
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Tényleg?
Nem erre voltam kiváncsi.
Egyépként pont le sz.r.m hogy tilos vagy nem. Pl.: minden ügyfélszolgálat rögziti a beszélgetést úgy hogy bele sem egyezek.
Na mindegy.
Megoldás van? Tud valaki okoskodás nélkül segíteni?
Köszönöm. -
knox83
senior tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Ezt viszont neked kell eldönteni:)
Megjött a 10, telekom hicaren és 173-as a vége.
-
Aryon87
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Bőven van különbség.
-
knox83
senior tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Szia, van különbség bőven. Nem gondoltam volna..Csak azért cseréltem mert jól ki tudtam szállni a p20 proból pedig nagyon szerettem, de nem bántam meg a váltást. Sőt.. Dinamikusabb a rendszer, jóval tovább bírja az akku is. Qi töltést imádom, fél óra 30%. A 40 wattos 50 perc alatt teljesen feltölti 15%ról
Valamelyik tesztben olvastam "itt állt össze igazán a kirin soc (980)" - ez totál igaz. Wide, super macro nagyon jó. Éjszakai mód is sokat javult, p30 pro sokkal világosabb és részletesebb.Videok is jobbak. Nagyon jó fény viszonyok mellett nem tudtam tesztelni mert bőven nyár után vettem..Zoom is komoly, 50x inkább csak poén, pl a házból a parkoló másik végén simán látszik vele a rendszám, amit szabad szemmel nem lehet leolvasni 
Ajánlom
most már egész jó áron van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most már egész jó áron van..