Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
mrdreamer
üzenetére
Támogatás appban lehet tesztelni, ha ott nem talál hibát, csinálj gyári vissza állítást. Ha utána se jó, mehet szervizbe, sokszor egy sima újraindítás is helyre tesz dolgokat. Ha ezek nem jönnek be, márka szerviz, pár napon belül megvan, akár jönnek érte és vissza is hozzák. Szolgáltatón keresztül több idő.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
mrdreamer
üzenetére
A Google meg.
Nyugaton nagyon komoly perek lesznek ebből. Német fogyasztók ilyeneket se nem néznek el, se nem nyelik be. Aztán hogy a forgalmazó vs. Huawei közül ki állja, azt majd csak a bíró tudja.Igen, frissítés nélküli céges telók neccesek. Sok helyen ezeket egyből ki fogják szórni.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
mrdreamer
üzenetére
Teljesen igazad van. Követek mindenféle hírforrást, portálokat, fórumokat stb., és sehol nem jött az át egészen eddig, hogy a régebbi készülékekkel is gond lehet. Soha egyetlen tesztben sem említették.
És kérdés, mi lesz a GMS-sel, a Gugli alkalmazásaival. Hvg cikkében említették, de ahogy látom kiszedték már. Gondolom, félrefordították.
Egyébként én magamnak még megoldanám valahogy, de ez akkor sem korrekt. -
Anya11
csendes tag
válasz
mrdreamer
üzenetére
Szia, mindenképp be kell jelenteni a rendőrségen. Nekem anno az S3amat nyúlták le munkahelyen, egy hónapja vettem 60ezerért. 50ezer felett már nagyértékűnek számít. Azt mondta akkor a rendőr h amint sim kártyát tesz bele valaki már meg is van a telefon, egy próbát megér... Nekem úgy lett meg h kb 3 hét múlva felhívta a megtaláló(?) a férjemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha van alkatrész elég gyorsan el szokott készülni, egyik ismerősöm telefonja, kistestvér a lényeg huawei, 5 napon belül jött vissza javításból.