Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Köszönöm! Ezek szerint szinte mindent tud, amit az S10.
3 különbséget találtam: 40K60 fps, AE Reticle Sampling, OIS. Utóbbit nemigen értem, hiszen mindkét főkamerában van. Cinematographer Kitnél az S10 is csak 4K 30 fps-t tud, ha meg látószögeket is szeretnél váltogatni, a hajadra is kenheted a 60-at, mert a széles látó csak 30-at tud.
Merthogy egy nagy különbség még, hogy S10-nél támogatja a széles látószögű kamerát. Gondolom, P30 Próhoz frissítéssel érkezik. Várom a Filmic Próval Youtube-ra feltöltött filmecskéket. Ez az egyik első ilyen. Ígéretes. -
hito
nagyúr
Ennek a valóságban a fele sem lesz igaz. De ha mégis, kérdés, hogy mennyire fér hozzá a kamera driveréhez és tudja felülírni a gyári retek értékeket. Gyanítom, hogy a zajszűréssel és élesítéssel nem fog tudni mihez kezdeni => ugyanolyan rongy lesz a képminőség, mint a stock kameránál.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest