Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Ixion77 #2718 üzenetére
De nem fog, most jelentették be, hogy a Mate 20 széria kikerült az Android Q fejlesztői programból. Úgy tűnik, a Huawei flagship tulajok kurrrrvára rápacsáltak. Kb. annyira, mint akik anno Nokia WP flagshipet vettek. Sajnálom. Én épp most akartam P30 Prót venni. De előtte kiteszteltem a fő szempontot, a videós képességeket:
Tegnap késő este összeeresztettem a cimbora P30 Próját az iPhone XR-emmel: gyári app, Filmic Pro, Open camera, stb. Ha elkészül a videó, feltöltöm. Sajnos az Alma oda-vissza verte a három kamerás csodát, és gondolom nem lepődtök meg, ha azt írom, nem a hardveren múlik. Se Camera2 API támogatás, se konzisztens framerate. Full HD-ben korrekt, de a színek köszönőviszonyban sem voltak a valósággal, a fények meg olyan csíkokat húztak minden videóban, mint J.J. Abrams legvadabb recskavideóiban. Úgyhogy mégis múlik valami a hardveren is, annál is inkább, hogy 4K-ban a 30 fps inkább 22-23-nak tűnik. De van, ami még ennél is ezerszer rosszabb, pl. a Samsung S10. Nem vicc. 250 ropiért vettem, három hét után úgy "taszítottam el", mintha tűzforróvá hevített vas lenne. A P30 Prót nem utálnám, mert nagyon érdekes és egyedülálló dolgokat tud. A koreaiak viszont kb. egy életre leszerepeltek ezzel az Exynos szarral, amivel betömik az európaiak száját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest