- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
válasz
knox83 #21081 üzenetére
Ugyanannyira hibás mint a p30 pro ahogy látom a forúmát ennek is meg a pixelnek is.
Egyébként volt most nálam 1 hétig 7 (Pixel 6 pro tulaj vagyok amúgy)
Nem igazán vettem mészre ,hogy rossz a kamera vagy sérülékeny a vizor(Pedig kapott mindent meg amúgy is tokba rakja az emberek 99% jerry féle extremitást engedjük el.)beta teszter meg inkább vagy a huaweinél főleg,hogy kivonulnak az EU ból és évek óta nem léptek android verziót emiatt a kínai államnak kémkedsz.
Magyarán nem olyan vészes a pixel mint írod.
Anno nyilván egy ereje teljében teljes támogatással rendelkező huawei idejében én is a p30 prot vettem.De mára simán a pixel a favorit. Sallag mentes gyors cucc a az egyik legjobb kamerával.Szóval váltani határozottan ajánlom nekem működött a váltás.Nyilván a full itthoni támogatás nem a lgjobb kompromisszum kell.De inkább kompromisszum mint bevállani egy újabb kínait ami ki tudja hogyan lesz támogatott a jövőben.Iszonaty jók voltak a huawik amúgy IR blaster ,REMEK AKKUIDŐ,stb de végük.Samsung még alternatíva egy alapos ADB bloatware mentesítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest