Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
mind12
csendes tag
Sziasztok,
mitől függ, hogy valaki megkapja-e a legújabb frissítést a telefonjára vagy sem?
Dual SIM-es változatom van és a VTR-L29C432B151-es verzión vagyok, de van már B164-es is.
Érdemes ff-el feltenni mindig a legújabbat?
Hamarosan itt az Oreo 8 update is, lehet azt kellene megvárni inkább. Vélemény?Köszi
-
mind12
csendes tag
válasz Speeedfire #3655 üzenetére
Tekintve, hogy havonta több kritikus sérülékenységet fedeznek fel (lásd KRACK) jó lenne ha a legfrissebb jönne magától és nem kellene 3rd party programokkal bohóckodni.
Máshogy teszem fel a kérdést. Megbízhatóak a Firmware Finderrel telepített image-ek? Mi garantálja, hogy nem piszkált bele senki?
-
mind12
csendes tag
válasz Vadmeggy #4297 üzenetére
Csábító volt amíg el nem olvastam az utolsó két oldalnyi hozzászólást.
Az lett az eredménye hogy töröltem az FF-et.Ettől függetlenül csatlakozom és támogatom azok táborát akiknek nem tetszik hogy a beígért havi patchek nem érkeznek meg időben. Értem én hogy működik minden csak nem biztonságos.
Tekintve hogy már telefonról bankolunk nem elhanyagolható szempont. -
mind12
csendes tag
-
mind12
csendes tag
válasz tabletta #4746 üzenetére
Tegnap előtt frissült a Simple, akkor működött. Utána kiadtak megint egy frissítést azóta ugyanazt csinálja
"ellenőrizze a mobilon..."
Egyébként ha ilyenkor elveszed és újra odatartod a telefont a terminálhoz lemegy a fizetési folyamat és jön a zöld pipa.
Jól időzítették ezt a hibát Simple-nél... -
mind12
csendes tag
válasz HurkaLES #4894 üzenetére
Szia,
nem könnyű döntés, itt nagyon jól össze lehet hasonlítani a kettőt.
Hardver:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8514&idPhone2=8704#diff-vtr-l29,europe,*Kamera:
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=8704&idPhone2=8514&idPhone3=8195[ Szerkesztve ]
-
mind12
csendes tag
FYI
Oreo 8 Beta build info:
https://www.gsmarena.com/details_for_huawei_p10_oreo_beta_build_revealed-news-29154.php -
mind12
csendes tag
válasz alextheboss #7024 üzenetére
Hello,
Settings/Battery/Launch menüben lehet állítani alkalmazásonként, hogy automatikusan vezérelje az indítást és háttér futtatást vagy a manuálisan beállított értékek alapján.
-
mind12
csendes tag
Sziasztok,
futáshoz használt átlátszó tok esetén sem engedi feloldani a telefon a zárolást, helyette a következő üzenet fogad: "Do not cover the top of the screen - Make sure the screen is clean - You can also press the power and volume up buttons to disable this mode"
Kényelmetlen úgy minden alkalommal lenyomni a két gombot, hogy közben a karodon a telefon a tokban.Tudja valaki hol lehet ezt a módot (Touch disable mode) kikapcsolni? Előző verzióban a Smart assisstance beállításokban volt erre lehetőség, itt nem találtam.
Ugyanez a probléma: [link]
Köszi
-
mind12
csendes tag
válasz gegekutas #7465 üzenetére
Ha itt mindent letiltasz akkor is megjelenik, nem segít. Ezt tárgyaltuk fentebb.
Így sikerült tiltanom a "displaying over" vagy "running in the background" értesítéseket is.
[link]Ha mindkettőt tiltani szeretnétek akkor állítsátok advanced nézetre regex-et pipáljátok be és ilyen formában adjátok meg a filtert (ha magyarul van az értesítés akkor a magyar megfelelő megy a zárójelbe):
(displaying over)|(running in the background)
Fontos, hogy csak akkor jönnek vissza az értesítések ha törlitek a blokkolást és újraindítjátok a telefont.
-
mind12
csendes tag
válasz gegekutas #7467 üzenetére
Valóban, ez nálam is tiltva van és erről nem is jön értesítés. De a "displaying over other apps" beállítási lehetőségei megjelennek alkalmazásonként és ott Fb Messengernek például hiába van tiltva minden ugyanúgy jelzi az értesítési sávban.
Az app biztosan kikapcsolja mindkettőt.
-
mind12
csendes tag
válasz gegekutas #7470 üzenetére
Semmi gond, már megoldottam az általam előbb linkelt megoldással.
Még egyszer hátha valakinek nem tűnt fel:
https://forum.xda-developers.com/mate-10/themes/hide-running-background-notifications-t3748289Már csak a Touch disable mód kikapcsolására kellene megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
-
mind12
csendes tag
Aki már agyvérzést kapott mert nem lehet kikapcsolni a "Touch disable mode"-ot és tokban lehetetlen feloldani a telefont annak itt a megoldás:
Download the Settings Database Editor app on Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=by4a.setedit22
In the System Table screen, scroll down to the bottom towards the 'T' section and find "Touch Disable Mode 1". Tap on it and change it to 0 to turn it off and hit save.
-
mind12
csendes tag
válasz <Adamsky> #9478 üzenetére
Elmész futni és beleteszed tokba a telefonodat. Mivel le van takarva elöl az érzékelő ezért nem tudod feloldani elindítani/lezárni az edzés mérést. Ki kell hozzá venni a tokból minden alkalommal.
(Hangerő fel és bekapcs gomb együttes nyomásával egyszeri alkalommal kikapcsolható ideiglenesen, de had ne szenvedjek már ezzel.)
Ilyen üzenet fogad:[link]
Az előbbi programmal véglegesen kikapcsolható a funkció.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest