- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és Daffni2: Köszi a választ!
"... a gyári fóliát ... igen nehéz szépen leszedni ... " - légy szíves ezt erősítse meg, vagy cáfolja valaki.
"... oleofób réteg ... "
Hogy én mennyire utálom az ujjlenyomat gyűjtő megoldásokat (üveg hátlap, brrr...). Többek között ezért is gondolkozom a kék P10 (szép, kék, recés hátlap). Egyébként, igen, ennek az oleofób rétegnek alapnak kéne lennie egy ilyen telefonnál...
Akkor jól értem:
- a kijelző - oleofób réteg hiányában - gyűjti az ujjlenyomatokat
- a gyári fólia ugyanúgy "ujjlenyomat mágnes", de legalább véd egy picit
- a lassan egy éves készülékre nincs tuti oleofób réteggel bíró üvegEsetleg? imak Full Screen Cover Tempered Glass Protective For Huawei P10 Plus 2.5D cruved edge oleophobic ... talán még a kék hátlappal is harmonizál.
-
zzola
titán
OTP-s volt a Teszkóban, ott működött! A Lidliben Unicredites, ott nem.
Az érdekel inkább, hogy ez app hiba, hagy hardver?
Van az Android Pay, nálunk az nem működik, jól tudom?
Én már fel is adtam a dolgot, épp az volt a kecsegtető, hogy csak mobillal tudok fizetni, ráadásul 1 forinttól lehet pinezni a tranzakciókat...Én a saját virtuális MC-ot adtam meg az appban, mi van ha igényelek Simple kártyát? Azzal működne esetleg minden, vagy ne álmodozzak, hiszen ez Magyarország?!
-
Pont ezt nem szeretném. A híváslistában akarok keresni.
Más Androidos telefonokban van lehetőség a híváslistában is keresni.
Munka eszköz a telefonom,és sokszor előfordul,hogy 1-2-3 nappal ezelőtti hívást keresek,de jelenleg csak a roppant kényelmetlen görgetés skubizás van. -
matthewKER
tag
Szintén Extreme Digital, fekete, előrendelt, viszont "csak" UFS 2.0.
Akkor tényleg elég véletlenszerűen vannak összeszerelve.
Ráadásul az enyém sarka sérült is volt, de annyira minimálisan, hogy már csak otthon vettem észre...
Egyébként, ha csak valaki nem akar adatbázisszervert üzemeltetni a telefonján, akkor tényleg nem fogja érezni a különbséget (USB 2.0-n pláne nem...). -
Freeman01
tag
Fura nálam nem akarja az ujjlenyomatos azonosítást...
UPDATE0: működik de csak a mutató ujjammal
hüvelykujjas lenyomattal nem tud titkosítani
UPDATE1: hüvelykujjat újraregisztrálva már ez is működik szóval solved(#354) ÁdámR
Edigital-tól rendeltem, és péntek délután már nálam is voltMég egy kérdés próbáltátok már hogy látja-e a készülék a Galileo műholdakat?
Nálam nem látszanak pedig tudnia kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó