- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
Nyilván melót gépen csinálok, mert a botcsinálta kiadványszerkesztést eleve canván tolom, de Facebookra, Instára tökéletes bohóckodni. Ki is próbáltam. Teljesen jó filterek, effektek vannak.
Megnézem Snapseedet is.
Egyébként magát a képet mindig kézzel állítom be. Csak utána szórakozom vele. -
hangyász2
aktív tag
Bár elvileg nem támogatott, így Playből nem letölthető Novára - és szinte pár Samsungón kivül semmire se -, de mégis tökéletesen működik az Adobe Photoshop Camera.
Ha valakinek kell 16:9-es képarány és izgalmas filterek, egész mókás képeket lehet készíteni.
Most fogom kipróbálni Adobe Photoshop Express-szel együtt is. -
bepken
veterán
megjött a .212-es frissítés
-
FattyDove
őstag
Köszi köszi
-
FattyDove
őstag
Beléptem én is a Nova 5T táborba. Melyik a jelenlegi legutolsó verzió?
-
hangyász2
aktív tag
Na, ebben a listában benne is van a Nova 5T az előzmények után nem meglepő módon.
[link]A májusi patch még nem jött. Honor 20-ra már itthon is láttam.
-
FattyDove
őstag
Honnan lenne érdemes olyan tokot rendelni, ami jó minőségű, fekete, lehetőleg matt és a kamerán egy picit túlnyúlik, hogy ne karcolódjon.
Itt is Nillkin lesz a befutó?
-
Gigi01
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #570 üzenetére
Tényleg,köszi!
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Huawei jegyzettömbből vissza lehet valahogy varázsolni jegyzetet? Véletlen lett törölve és elég fontos lenne.
-
Årpi
őstag
válasz
Istikee007 #566 üzenetére
Nálam egy Mi 9-et és még így is meg vagyok elégedve (valamiért a szemem jobban bírja az IPS-t mint az Amoledet így ez sem visszalépés számomra.) Nagyon pattogós, gyors a rendszer.
-
Istikee007
tag
Megérkezett a teló pénteken a Telekom jóvoltából. Eddig nagyon meg vagyok elégedve. Egy Xiaomi Redmi Note 5-t vàltott.
-
bedibazsa
senior tag
Szia!
Számomra hátrány a méret.
A P20 jobban kezelhető volt.
Minden más sokkal jobb. Valahogy az OS is jobban sikerült, az üzemidő jobb, memóriakezelés sokkal jobb, a +2GB RAM jót tesz neki, ez nem lövi ki random az appokat.
Szerintem megéri a váltás, a kamera hasonló képeket csinál, a hardver érezhetően erősebb. -
dussy
őstag
Sziasztok!
P20-ról érkezőktől kérdeznem,hogy mik az előnyök/hátrányok.
Köszi -
hangyász2
aktív tag
Kiadták a májusi frissítést, kinek jött meg?
-
bepken
veterán
nem tudom igazából, hogy ez a telefon mennyire bírja a karcokat, mivel hivatalos infó nincs, hogy milyen védelmet kapott az üveg (a Mi A1-en GG3 van, az tutira bírja
) - meglátjuk majd, hogy mi lesz a tapasztalat.
a két tok között ne haragudj, nem tudom mi a külöbség. én egyszerűen csak megrendeltem, amit ajánlottak
bluetooth fülesem pedig jelenleg: Soundpeats TrueFree+ (korábban Sony WI300)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Motion_Blur #554 üzenetére
Remélem is, mert a Mate 20 Lite-ból konkrétan semmit nem látni.
-
Gigi01
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #542 üzenetére
Én ezt néztem,de megnézem ed-t is,van kuponom oda úgyis. https://m.alza.hu/nillkin-frosted-hatlap-tok-honor-20-keszulekhez-fekete-d5651151.htm
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzabóTamàs90 #544 üzenetére
Javítok: ha hozzáérek, billeg
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzabóTamàs90 #542 üzenetére
Én már át is vettem, billeg a telefon ha lerakod az asztalra.. illetve nekem nagyon furcsa hogy nem "körbetok", a kezemből állandóan ki akar csúszni.
-
bepken
veterán
nem beleszólni akarok, de ha már itthonról rendeled, akkor miért pont alza?
nekem itt ajánlották a Super Frosted Shield-et, keress rá, szerintem itthon is meg lehet kapni normális áron. én egyelőre meg vagyok vele elégedve. kivágások tökéletesek, nem csúszik, nem bumszli, jó minőségű kemény tok.
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Hátlap,és fólia melyik ajánlott?Alza-ról venném.
-
bepken
veterán
válasz
#04441088 #537 üzenetére
ha bekapcsolva rádugod a gépre és kiválasztod az adatátvitelt, akkor azzal csak a belső tárhelyhez férsz hozzá (illetve szerintem gyári rendszer lévén ahhoz sem....kb ilyen letöltés, képek, videók, dokumentumok mappa fog feljönni)
amit fentebb említettek, a recoveryn belül kellene valamit megpróbálnod varázsolni. "vakon" nem lesz egyszerű, de talán valami youtube videó alapján - ahol látszanak a recovery menüpontok - sikerülhet, hiszen csak azt kell figyelni, hogy mikor melyik gombot nyomja meg.
-
törölt tag
Hali.
Gyari visszaállítást, adatok törlését el tudom végezni valahogy egy full törött kijelzős Nova 5T-n? Bekapcsol csak nem látok semmit... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Motion_Blur #530 üzenetére
Honor 8-on sincs tudtommal, mégsem ugrál a fókusz felvétel közben. Mate 20 lite-tal lehetetlen videózni, egyszerűen moslék lesz a felvétel.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Motion_Blur #527 üzenetére
Igen, Mate 20 Lite-on is ilyen volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Istikee007 #525 üzenetére
Igen, nagyon diszkrét, pont jó szerintem
mod: másnak is nézhetetlen a gyári fóliás kijelző, polarizált napszemüvegben? a szivárvány minden színében "ragyog"
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Istikee007 #525 üzenetére
Igen. Szerintem ez ON.
-
Istikee007
tag
Sziasztok. Értesítő led található a telefonon? Nem találtam erről szóló információt. :)
-
bepken
veterán
válasz
cskamacska #523 üzenetére
ugyanígy nézett ki az adatlapja, amikor én elkezdtem rá vadászni még márciusban, szóval én erre nem vennék mérget. azóta már vagy 3-4x biztosan mondtuk, hogy ennyi volt
-
jeni
félisten
ez alapján a Nova 5T megkapja a Android 11 főverziót?
hiszen a honor 20 -al ikertestvérek -
jeni
félisten
válasz
Motion_Blur #514 üzenetére
-
hangyász2
aktív tag
-
belisa
csendes tag
Megint van a Telekom kínálatában egész jó áron a telefon.
-
Motion_Blur
félisten
P30 PRO után azt kell mondjam, ez egy nagyon alulértékelt telefon.
Végre újra van értesítő LED, a készülék jóval vékonyabb és pont annyival kisebb (kevésbé hosszúkás), hogy kényelmes a kezemnek.
Céges teló, 2 sim kártyával használom, írni fogom a tapasztalatokat.
Gyári Protective Case-t rendeltem rá, de jó lenne ilyesmi PU tok, egyelőre nem találtam.
-
bubus66
nagyúr
Igen a német huaweitől.. tudom hogy nem ugyan az .. közben az oldalamon válaszoltam, és azt írtam ide véletlenül.
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest