- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
válasz
cskamacska #875 üzenetére
Tök vicces, hogy felhoztad ellenem azt amit én írtam korábban, úgy, hogy sosem volt ios-es készülékem, csak tisztán látom a dolgokat, majd benyögtél egy ilyet:
"Ja, hát erre szokták mondani hogy nehéz eset.
"
"BBOS 10-nél sem működött teljesen fényesen,"
Meg legális sem volt. Mondom ezt úgy, hogy szerettem a BB Z10-et. Csak a CityMapper hiánya miatt meg kellett válni tőle anno
-
FattyDove
őstag
Még mindig nem sikerült egy szót sem megértened. Semmi gond.
(#871) bepken: Te megkérdezted, hogy miért lesz XY szerint fos a harmony, én meg leírtam. Ennyi történt.
(#872) cskamacska:
"Windows Phone fanként azért elég súlyos megállapítás hogy a komplett EMUI / Magic UI droid disztribúció egy iOS klón, és aki ezt be nem látja, az minimum helikopter.
"
Ezt csak a hangok mondták a fejedben, mert én nem mondtam semmi ilyet.
Tényleg ilyen szinten funkcionális analfabéta mindenki? De most komolyan? Tényleg senki sem képes felfogni azt, amit olvas, csak write-only módban tolja? Esküszöm, már én érzem rosszul magam.. A sok elvakult, márkabuzi, funkcionális analfabéta ember miatt, már kritikát sem lehet megfogalmazni egy gyártó ellen úgy, hogy történetesen nekem is 5T-van.
-
FattyDove
őstag
Valahogy úgy érzem, hogy az égvilágom semmit sem sikerült értelmezned a leírtakból, csak elkezdtél valamit random írni.
-
FattyDove
őstag
Hát az EMUI az nem más, mint egy ios koppintás. Ne állítsuk már úgy be, mintha valami húde világmegváltó felület lenne, meg olyan marha nehéz lett volna összehozni.
Ha már most sincs nagyjából semmi sem HMS-re (hivatalosan), akkor majd egy teljesen új rendszerre lesz mi? Nem véletlen bukik meg sorra az összes ilyen próbálkozás. Lásd Windows Phone. Mondom ezt úgy, hogy szerintem annál jobb mobilos rendszer a világon nem volt.
-
FattyDove
őstag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a fényképeken a piros ne legyen ennyire természetellenesen piros?
-
FattyDove
őstag
Csak szerintem lett erezhetoen porgosebb a rendszer?
-
FattyDove
őstag
Köszi köszi
-
FattyDove
őstag
Beléptem én is a Nova 5T táborba. Melyik a jelenlegi legutolsó verzió?
-
FattyDove
őstag
Honnan lenne érdemes olyan tokot rendelni, ami jó minőségű, fekete, lehetőleg matt és a kamerán egy picit túlnyúlik, hogy ne karcolódjon.
Itt is Nillkin lesz a befutó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest