- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
rene85 #11466 üzenetére
Nekem friss "mérés":
100-20%-ig, tovább nem mentem, nem szeretem centizni: 32 óra kb.
4 óra SOT
Rengeteg BT: - okosóra, erősítő - fejhallgatóhoz -, gyakorlatilag egész nap megy a Deezer, mivel flow, gyakori letöltéssel (gyenge wifi, gyenge mobilhálózat mellett, szóval kinlódik rendesen)Az én használati szokásaimmal általában fele annyi ideig tart ki az akksi, mint bárki másnál
És nekem is ennyi.Összehasonlításként az előző telefonom Asus Zenfone 3: a napközbeni 8-10 órát 2-3 töltéssel húzta ki...
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
rene85 #11466 üzenetére
Szia!
Nekem 6-7 óra a kijelző idő, nekem ez mondjuk nem elég egy napra, de én pl extrém felhasználó vagyok...
Ha nem nyomkodod állandóan akkor tuti menni fog egész nap.
Egy kis kiegészítés, tudom nem kérdezted:
Ha meg ha mégse - bár ez kizárt, de tegyük fel, - akkor meg ott a gyors töltés funkció amivel pikk-pakk hamar töltődik 50% alatt 4.5 amperrel, afölött 2 amperrel.
Ezzel lehet tesztelni, vagy cél hardverrel
Ha egyik sincs kézzel lehet érezni a 4.5 ampert, konkrétan felmelegszik testhő környékére a kábel. Ha ezt a hőt érzed, tuti 4.5 amper fut a cuccba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- Elden Ring
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest