Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3651) Lathronos válasza hangyász2 (#3650) üzenetére


Lathronos
őstag

Erre gondolok. Vagy ez valami téma feature?

[ Szerkesztve ]

Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733

(#3652) hangyász2 válasza Lathronos (#3651) üzenetére


hangyász2
aktív tag

Szerintem igen. Ez valami élő háttérkép vagy ilyesmi lehet. Én ezeket FR után mindig tiltom, már magát a folyamatot is ADB-vel, szóval nagyjából sosem látom.

[ Szerkesztve ]

(#3653) Lathronos


Lathronos
őstag

Még valami. A HiSuite látja a telefont, de nem tudok biztonsági mentést készíteni. A HDB engedélyezve van, mégis szürke marad 5 perc után is a képernyő. Találkozott már valaki ilyennel? Talán a telepített HiSuite nem kompatibilis a Mate 20 Lite-tal?

[ Szerkesztve ]

Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733

(#3654) hangyász2 válasza Lathronos (#3653) üzenetére


hangyász2
aktív tag

Talán csak töltés módban csatlakoztatva, nem fájlátvitelben. Én így tudom reprodukálni.

De ha jobbra lent a kék szövegre kattintasz, akkor úgy is megy.

(#3655) Lathronos válasza hangyász2 (#3654) üzenetére


Lathronos
őstag

Megoldva. Az alkalmazásindításnál manuálisra volt állítva a futtatás a háttérben. User error. :DDD

Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733

(#3656) Lackooo84 válasza Lathronos (#3647) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Mi béna? Hát... mondjuk azok a batár nagy ikonok a menüben és a lehúzós menüben. 9.1-ben sokkal több sor kifért ha levettem kicsire a méreteket. Igazából csak a sötét mód, amit adott, azon kívül lóf*szt sem, erre a hüvej helyében én nem lennék büszke. Semmit nem dolgoztak át, a status bar ikonok is oreo óta ugyanazok, most 9-ben annyit csináltak, hogy a térerő ikonokat átcsapták a bal oldalra, aztán puszi. Semmi új feature nincs...

The Truth is out there...

(#3657) htc07 válasza Lackooo84 (#3656) üzenetére


htc07
addikt

Egészen pontosan milyen új feature-t hiányolsz egy másfél éves, ~60 ezer forintos modellről? Fél évente váltogassanak stílusirányzatot a barokk és a reneszánsz jegyei között? Vagy hogyan máshogy ábrázolnád egy színnel pl. a térerő vagy a wifi ikonját? ;]

Anno az LG topikban örültünk, mint majom a farkának, hogy jött még ilyenkor frissítés, nem hogy a legfrissebb android. :U

(#3658) hangyász2 válasza htc07 (#3657) üzenetére


hangyász2
aktív tag

Jó, hát alapvetően a gugli "hibája", hogy nem rakott túl sok új feature-t a 10-esbe. Viszont az is igaz, hogy a 9.1 lényegesen több EMUI-s újdonságot hozott. Új fájlrendszer, teljesítmény mód (ezt az előbb is írtam, nekem nagyon hiányzik ebből), új GPU Turbo, csak így hirtelen.
Nekem lennének ötleteim pl. a gesztusvezérlés terén, de ne már a usernek kelljen kitalálni.

[ Szerkesztve ]

(#3659) htc07 válasza hangyász2 (#3658) üzenetére


htc07
addikt

ne már a usernek kelljen kitalálni

szóval te sem tudod mit akarsz, csak sajnálod, hogy nem kaptad meg :D

ugyanazt a fájlrendszert használja ez a telefon, mint amit a flagship, és a legtöbb funkció szintén elérhető rajta, ami nem hardveresen limitált (AI kamera meg ilyenek). mi kell még?

de tényleg, a világ (egyik) legnépszerűbb mobilos operációs rendszeréről beszélünk, (ami nem mellesleg nyílt forráskódú), én valósíznűnek tartom, hogy a legtöbb vélt hiányosságra létezik már alkalmazás.

a maradék esetekben pedig még mindig lehet írni a gyártónak, hogy mi az amit hiányolsz, aztán ha felkapott ötlet lesz, valószínű, hogy valamelyik sprintbe belezsúfolják majd a fejlesztők.

ilyen topikban még nem jártam eddig, hogy akármilyen frissítés jön, a rinyálás megy, hogy miért nem kapta még meg ő az első pillanatban (DISZKRIMINÁCIÓ!!!), meg hogy milyen szar az update mert nincs benne csillámpónis feloldóképernyő.

mindegy is, nyilván velem van a gond, majd megpróbálom ritkábban olvasni a topikot.

(#3660) hangyász2 válasza htc07 (#3659) üzenetére


hangyász2
aktív tag

A legnagyobb probléma veled az értelmező olvasás hiánya. Eleve nem is én szóltam le a 10-est. Csak egyetértettem, hogy komolyabb új feature nem nagyon érkezett EMUI-ra, csak a sötét mód, de az androidos natív, nem is EMUI, ellentétben a 9.1-gyel, amelyeket fel is soroltam. A fájlrendszer már akkor érkezett, ahogy írtam, nem is értem, mit nem értettél meg ezen.
A teljesítmény módot meg már akkor nem kapta meg a Mate 20 Lite, olcsóbb modellek meg igen.
Tényleg azt hiszed, hogy a Huawei magyarországi visszajelzések alapján fejleszt? Ez nagyon LOL.
Egyébként én megoldom magamnak appokból, de az nem ugyanaz, mint a natív támogatás értelemszerűen, főleg root nélkül még nehezebb. Zárt BL-lel meg...
Végtelenségig lehetne sorolni a lehetőségeket a régebben létező, pofonegyszerű dupla kopptól a statusbar szerkeszthetőségén át pl. a kezdőlap variálásáig. Pl. eddig Nova Launchert használtam, minden hasznos funkciójával együtt, de ha letiltom Huawei kezdőlapot (mert minek fusson kettő), akkor megszűnik a recents apps feature. Eddig ez sem így volt.
Most nekem kéne megírni, hogy nézzék meg már Novát, és másolják le? Amúgy mindig is szerettem a gyári kezdőlapot, már amit tud. Csak az nem túl sok.
Ez egy szakmai topik, nagyjából erről kellene ám szólnia.

[ Szerkesztve ]

(#3661) htc07 válasza hangyász2 (#3660) üzenetére


htc07
addikt

A legnagyobb probléma veled az értelmező olvasás hiánya.
Semmi probléma nincs vele, nem kell ezen feszülj :) Én azt tettem szóvá, hogy ha jön egy új szoftver verzió, akkor egyből megy a szarozás, mert nincs benne valami, amit nem tudtok/akartok megmondani, hogy mi. (leszámítva a teljesítmény módot)

Eleve nem is én szóltam le a 10-est
Nem állítottam, hogy leszóltad, tovább vittem a beszélgetést, amihez hozzá szóltál. Nem kell magadra venni mindent.

Tényleg azt hiszed, hogy a Huawei magyarországi visszajelzések alapján fejleszt?

Nem, a párttól kapják a visszajelzést, hogy laggol az UI. ;]
ez meg dísznek van: https://consumer.huawei.com/en/community/

Végtelenségig lehetne sorolnia lehetőségeket

Sorolhatod itt tőlem a végtelenségig, senki nem fogja megoldani neked itt --> erre van pl. a fenti link (nem, nincsenek letiltva a magyarországi regisztrációk, mielőtt megkérdeznéd)

Most nekem kéne megírni, hogy nézzék meg már Novát, és másolják le?
Miért, talán nekem kellene?! ha problémád van egy szoftverrel, akkor ahhoz fordulsz, aki csinálja a szoftvert. Kivéve itt ezek szerint.

(#3662) hangyász2 válasza htc07 (#3661) üzenetére


hangyász2
aktív tag

Itt egyedül te feszülsz jól láthatóan, nekem semmi problémám nincs, azon kívül,hogy hiányzott a téma-réma kapcsolat az én hozzászolásom és a tiéd között.

Gondolom, pl. már az EMUI 4-ben létező dupla koppos lezárást senki nem írta meg nekik soha, vagy maguktól nem tudják.hogy a teljesítmény mód a Mate 20 Lite-ban is ugyanolyanon jól jönne, mint pl. Honor 10 Lite-on. Ne égesd már magadat.
Konstatálja az ember, hogy nincs, és már nem is lesz, és ennyi.
Én nem vergődtem ezen, ahogy azon sem, hogy mást se raktak bele. Nem vagyok se developer, se bétatesztelő. Megjön a frissítés, megnézem, megoldom, ahogy nekem a legjobb, és továbblépek. Max. leírom a véleményemet, de most még arra sem vettem elsőre a fáradtságot, csak hozzá bátorkodtam szólni.

(#3663) htc07 válasza hangyász2 (#3662) üzenetére


htc07
addikt

Minden frissítésnél megy a hiszti hogy minden szar, de nem jelzitek a gondokat az illetékeseknek, csak telesírjátok ezt a fórumot. És én égetem magam, meg feszülök. Rendben. ;]

Ne fáradj tovább, sikerült elérned, hogy ne olvassam a topikot, úgy is csak elvétve tartalmaz számomra hasznos infót már, azt meg már unom olvasni, hogy "az android2.3 bezzegjobbvót". :N

de még zárójelesen megjegyzem, hogy vannak dolgok, mint pl. a dupla koppos feloldás, ami simán lehet, hogy hardveres limitáció miatt nem megoldható. Bárcsak lenne egy fórum valahol az interneten, ahol ezt ki lehet deríteni.. :U

(#3664) hangyász2 válasza htc07 (#3663) üzenetére


hangyász2
aktív tag

De ugye az továbbra is megvan, hogy nem is írtam negatívumot a ROM-ról egyáltalán se magamtól, se az első itteni reakciómban? Csak miután a számba adtad, és te kérdezted, mit szeretnék. :D Erre most meg az bajod, hogy válaszoltam. Kemény vagy, csoki.

(#3665) illjo


illjo
senior tag

Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy megtudjam biztosra, a telefon alkalmas e mhl adapterrel arra, hogy a kijelzőjét megjelenítsem Tv képernyőn? Az igazság az, hogy miután előzetesen próbálram ennek utánajárni, de csupa ellentétes infot kaptam, rendeltem egy ilyen adaptert de se kép se hang vele. Írtam a huaweinek is ez ügyben, de nem méltattak válaszra.

https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html

(#3666) Balcsix válasza hangyász2 (#3664) üzenetére


Balcsix
senior tag

Én megértem az álláspontod, és nem is feléd irányul a mondanivalóm. A kollégával viszont egyet értek abban, hogy érdekes az itteni community "jön valami új, és húzzuk le jól, meg a mindig rossz valami" hozzáállása.
Én sem tapasztaltam még egyik telefonom topikjában sem ilyet. Máshol inkább úgy fogták fel az emberek a dolgot, ha valami nem tetszett, vagy nem működött, akkor próbálták megoldani a problémát, és megosztani egymással a hasznos tapasztalatokat. Nem utolsó esetben ott az adott gyártó supportja. Ezzel, hogy itt lehúzzák a telefont nem érnek el semmit.

BTW Még elég friss az EMUI 10, szinte biztos vagyok benne, hogy később még be fog kerülni a teljesítmény mód is.

Valaki írta, hogy csak a sötét mód miatt használja a 10-est. Ha tényleg nem tetszik neki, akkor egyszerűbb visszarakni a megfelelő verziót, és telepíteni egy sötét témát...

Ilyenekbe meg belekötni, hogy nem tetszik ez meg ez az ikon, az már tényleg elég szőrszálhasogatás kategória, röhej... Mégegyszer tudom ajánlani a témákat, elég részletesen szerkeszthetőek... Vagy rollback egy régi ROM-ra, és ez a probléma is meg van oldva.

[ Szerkesztve ]

(#3667) Lackooo84 válasza Balcsix (#3666) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Sötét témák is nagy szarok, egy sincs, ami mindenhol jó. Hát ne is haragudj, de egy főverziótól azért már elvárnék valami újítást, mert így most mi a lószarnak frissítrünk, hogy ne 9-es legyen ott a menüben, hanem 10-es, mert szebben mutat, vagy mi?

The Truth is out there...

(#3668) Balcsix válasza Lackooo84 (#3667) üzenetére


Balcsix
senior tag

Sorold mi hiányzik belőle? Mindegy mit adnának neked, valamiben úgy is találnál hibát. Ha meg gyökeresen megváltozott volna az egész, akkor az lenne a baj. Attól még hogy nem látványos a változás, és te nem látod, még vannak benne. :)
Nem muszáj frissíteni. Ha meg bele vagy bolondulva, hogy neked mindenképp a legújabb kell, akkor ne nekem panaszkodj, hanem a Google-nál kopogtass...
Ha valamennyire is konyítanál a témához, akkor már rég megoldottad volna a sötét dolgot. Ha meg nem értesz hozzá, akkor nem mind1, hogy milyen ROM van rajta? Laikusként maximum csak a kinézeten veszel észre különbséget, ami amúgy is személyre szabható.

[ Szerkesztve ]

(#3669) zvolite80 válasza Lackooo84 (#3555) üzenetére


zvolite80
tag

December közepén megkaptam rá a 10 es droidot!

Huawei P30 user

(#3670) Lackooo84 válasza Balcsix (#3668) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Nem látványos lol, hát pont, hogy látványosan szar lett ezekkel a batár nagy menü ikonokkal, le is írtam. Inkább hagyták volna úgy, ahogy volt. 1 értelmes új funkciót mondj a sötét módon kívül, amiről én nem tudok (de te igen).

The Truth is out there...

(#3671) Balcsix válasza Lackooo84 (#3670) üzenetére


Balcsix
senior tag

Egy frissítés nem csak az új funkciókról szól. Mondom ha értesz hozzá akkor nem akadsz fenn az ikonokon, mert meg oldod, de mivel gyanítom hogy nem így van, ezért bátran ajánlom a rollbacket, mert átlag felhasználásra hosszú évekig bőven elegendő lesz a 9-es droid, sőt még az ezelőttiek is. Illetve ez ma már szokás, hogy eladnak valamit újként apróbb változtatásokkal. Azt hittem, hogy ezt már észrevetted, kb. az 5-ös droid óta így van.
A kérdésem az tőled, hogy miért használod az újat ha nem tetszik? Senki nem kötelez rá.

[ Szerkesztve ]

(#3672) Balcsix válasza Lackooo84 (#3670) üzenetére


Balcsix
senior tag

Már engem is kezd izgatni, hogy milyen "újdonságot" szeretnél. Kifejtenéd bővebben?

(#3674) Lathronos


Lathronos
őstag

De most komolyan. Ki ne törjön már itt a 3. világháború az EMUI 10 miatt. :DDD Még ha lépten-nyomon összeomlana, 4 órára redukálódna még készenlétben is az üzemidő, téglát csinálna a telefonból, megérteném. De működik, és aki ért hozzá, témaszerkesztővel át tudja szabni a kinézetet. Én elfogadtam ilyennek, bár nekem se tetszik. De mivel nem értek hozzá, beletörődök. A lényeg, hogy működik.

[ Szerkesztve ]

Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733

(#3675) #01993216


#01993216
törölt tag

Vettem a kocsimba egy ilyet

Az a gondom vele, hogy nem tudtam összekötni a telefonnal. Bekapcsolom a Bluetooth-t, felismeri az eszközt, de nem tudok kapcsolódni hozzá. Ha ott maradok a beállításokban, akkor azt írja ki a telefon, hogy kapcsolódási hiba. Ha kilépek a kapcsolódás közben, akkor az az üzenet jelenik meg, hogy hibás PIN miatt sikertelen a kapcsolódás. A helyzet az, hogy fel sem ajánlja a PIN beírási lehetőségét, így nincs mit elrontsak rajta. Próbáltam más telefonokkal is. Galaxy A50 ugyanez a tünet, viszont egy régebbi Galaxy S4-hez simán csatlakozik, mindenféle kód beírása nélkül.

Amiket csináltam a sajátommal menet közben:
-Bluetooth ki- bekapcsolás
-Telefon újraindítása
-Hálózati beállítások teljes visszaállítása
-Bluetooth alkalmazások adat és cache törlése

Épp csak egy FR-t nem csináltam, de így nem is láttam sok értelmét. Az eszközben Bluetooth 3-as van, de elméletileg ennek nem szabadna gondot jelentenie, mivel visszafelé kompatibilis és sok más eszköz is csak 3-as Bluetooth-al rendelkezik.

Van még valami, amire nem gondoltam és működésre lehet vele bírni valahogy, vagy egyszerűen csak törődjek bele, hogy ez valamiért nem kompatibilis a telefonommal?
Az utolsó 170-es végű EMUI 10-et használom egyébként.

Ötlete valakinek?

(#3676) hangyász2 válasza Lackooo84 (#3673) üzenetére


hangyász2
aktív tag

A kedvedért elkezdtem játszani a kijelző- és szövegmérettel Beállításokban, és ha leveszem a kijelzőt kicsire és a szöveget meg felemelem, a menü pont arányos lesz. Nyilván ez minden alkalmazásban megváltoztatja az arányokat, de végül úgy döntöttem, hogy még jobb is általában. Pl. Facebookon, Google Discoverben. A weboldalakat meg szerencsére az én böngészőben lehet állítani. Szóval köszi a tippet! :C
Egyedül talán a tárcsázóban rosszabbak a kicsi képek. De rendszerikonok szinte mindenhol emberibbek. Nem játszom, azt nem tudom.

szanitec
BT 3.0-ás cucc, emlékeim szerint csak 4.0-tól felfelé full kompatibilis a szabvány, mert onnan energiatakarékos.

[ Szerkesztve ]

(#3677) Lackooo84 válasza hangyász2 (#3676) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Nekem ugye legkisebben van mindkettő, és a 9-esen szép kicsik voltak az ikonok, de itt a beállítások menü és a lehúzható gyorskapcsolók ikonjai k. nagyok.

És hiába írják, én nem akarom és fogom tákolgatni ilyen-olyan utángyártott szarságokkal meg szerkesztőkkel.

The Truth is out there...

(#3678) Jucuska19851


Jucuska19851
friss újonc

Sziasztok. Én arra lennék kíváncsi h hová lett a hívás vége hang?S hogy miért nincs hangjelzés amikor telefonálok pl h üzim jött?

(#3679) Balcsix válasza Lackooo84 (#3673) üzenetére


Balcsix
senior tag

Már ne is haragudj, de a világ összes emberének nem tud kedvezni se a Huawei se a Google. Lehet, hogy neked nem tetszenek az ikonok, de másik 100 millió embernek viszont igen.
Ez a "lepjenek meg" válasz meg elég vicces. Szóval sírsz egy olyan funkcióért, amit te sem tudod megmondani, hogy micsoda. Nem tudsz már miért panaszkodni. Igaz?

Kemény 10 másodpercembe telt rá Google-ezni az új featurekra, de számos oldal írt még a témában: [link]

Részemről ennyi. Nincs értelme vitatkozni ezen.

[ Szerkesztve ]

(#3680) Lackooo84 válasza Jucuska19851 (#3678) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Nekem van hang.

The Truth is out there...

(#3681) Lackooo84 válasza Balcsix (#3679) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

De még mindig nem érted mi? Mi a lóf*sz értelme van egy kibeb*szott frissítésnek, ha nem tartalmaz semmi újdonságot?? Akkor maradjunk a régin aztán kész. Ennyi. Ha a többi gyártó tud újítani ők is tudnának, de nem akarnak.

The Truth is out there...

(#3682) Jucuska19851 válasza Lackooo84 (#3680) üzenetére


Jucuska19851
friss újonc

Mármint ha telefonálsz,akkor közbe pittyen az értesítés érkezésekor?

(#3683) Balcsix válasza Lackooo84 (#3681) üzenetére


Balcsix
senior tag

2020-ban sajnos már sajnos nincs benne üzlet, hogy valódi tartalmat szolgáltassanak az újdonságokkal. Nézd meg például az Applet. Évről évre adja ki ugyan azokat a telefonokat, picit átdolgozva, meg egy új színnel, százezrekkel drágábban.
Éppen ezért mondom, ha tetszett a 9.1, akkor nyugodtan használd azt. Még évekig tökéletesen tenni fogja a dolgát.

Illetve véleményem szerint a Huawei pont azt az időszakát éli, ahol pont nem az a fontos, hogy mennyi, és milyen újdonságok kerülnek az új verzióba. Jelenleg nem az EMUI-t az elsődleges céljuk fejleszteni.

[ Szerkesztve ]

(#3684) Lackooo84 válasza Jucuska19851 (#3682) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Igen, ahogy mindig is pittyegett. Ma pont telóztam amikor irkáltak Viberen stb. jelzett szépen.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#3685) Lackooo84 válasza Balcsix (#3683) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Na végre valami közös nevező... Hát ez van, majd hanyatlanak úgyis nemsoká, Gapps nélkül, na meg ezzel az "ügyfélbarát" BL nyitás elleni magatartással off lesz nekik úgyis.

The Truth is out there...

(#3686) Balcsix válasza Lackooo84 (#3685) üzenetére


Balcsix
senior tag

Arról nem csak ők tehetnek, hogy el kellet búcsúzniuk a Google-től. Szerintem ma már lehetetlen kiépíteni konkurenciát a Gapps-nak, de valahogy csak megoldják...
Illetve, hogy nem támogatják a BL nyitást, azzal én sem értek egyet, bár ez is üzleti okok miatt van.

[ Szerkesztve ]

(#3687) Lackooo84 válasza Balcsix (#3686) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Üzleti okok, hát jó nagy marha, aki azt hiszi, ez üzletileg jó döntés volt.

The Truth is out there...

(#3688) kymco


kymco
veterán

Ti már mind megkaptátok a 10-est? Mert nálam még nem dobta fel.

www.refujvaros.hu

(#3689) snooze


snooze
veterán

ezen a telon melyik az alapértelmezett téma,ami a gyári,amivel kijön?

GO Gunners!!!

(#3690) hangyász2 válasza snooze (#3689) üzenetére


hangyász2
aktív tag

Mármint mi volt Oreón?
Mert 10-esen a Flowers.

(#3691) snooze válasza hangyász2 (#3690) üzenetére


snooze
veterán

igen..

[ Szerkesztve ]

GO Gunners!!!

(#3692) Lackooo84 válasza hangyász2 (#3690) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Mindegyiken a flowers.

The Truth is out there...

(#3693) snooze


snooze
veterán

azt mondja a huawei üfsz,hogy ha nem a gyári betükészletet használja valaki,akkor sem megy rá a frissités..hmm..érdekes..

GO Gunners!!!

(#3694) gazee


gazee
tag

Kedves Fórumtársak! :)
Ha ez a telefonunk csereérett lesz, ki milyen teloban gondolkodik? :F
Megszerettem a Huaweit, de ha nem kap google-t stb (Mint a mate30) akkor nálam kiesett... :((

(#3695) Gömbike válasza gazee (#3694) üzenetére


Gömbike
senior tag

Az OPPO lehet nálam a befutó. [link]

Xiaomi már volt, a miui nem igazán tetszik, de az is lehet, hogy egy stock droidos xiaomi lesz.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#3696) hangyász2 válasza gazee (#3694) üzenetére


hangyász2
aktív tag

Nyilván attól is függ, mennyiért.. A Huaweinek ráadásul nincs is Kirin810-es EU-s modellje. Jelenleg még megoldják Kirin980-nal a középkategória tetejét fából vaskarikával, a Nova 5T nem is rossz választás. De ha nem lesz megoldás, szerintem vége a dalnak.
Én pl. egész jól megoldanám GMS nélkül, de ez nem általános, sőt.
Előfizetéssel lenne nehezebb pótolni, különben azért van választék. Szerintem én is BBK-s terméket vennék, ha nem telekomost kéne.

[ Szerkesztve ]

(#3697) Lackooo84 válasza gazee (#3694) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Én most vettem, szal olyan 2 évig semmiben. :DDD

The Truth is out there...

(#3698) gazee válasza Gömbike (#3695) üzenetére


gazee
tag

Egész kellemesnek tűnik! :)

(#3699) Balcsix válasza gazee (#3694) üzenetére


Balcsix
senior tag

Hát remélem még egy ideig nem kell azon gondolkodnom, hogy mire váltsak. Mostanában viszont eléggé a Huawei és a Xiaomi vonalt érzem a megfelelőnek számomra. A kínai gyártók a mobilpiacon is egyre nagyobb fölényben vannak többi társukhoz képest. Sajnos vagy nem, be kell látni, hogy ár/érték arányban egyre jobban odaszúrnak szinte mindenkinek, mint ahogy a piaci részesedések is mutatják.

[ Szerkesztve ]

(#3700) Lackooo84 válasza Balcsix (#3699) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Hüvej egy fos lesz gugli nélkül.

The Truth is out there...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.