Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• karldergroße

senior tag

válasz g4mer #29810 üzenetére

Én csak azt tettem szóvá, hogy a kolléga azzal jött, hogy "pro" modell előbb kellene, hogy megkapja a frissítést, mint a sima + rávilágítottam arra, hogy a Mate 10 esetében a "pro" verzió nem a sima még jobb verziója, hanem egy másik - hasonlóan jó - készülék más igényekre. Természetesen rendben van az, hogy valaki a pro-t vette meg, főleg úgy, hogy a sima nem is volt hivatalosan kapható. Életem legjobb telefonja a Mate 10 és csak azért nem vennék legközelebb is Huawei-t, mert nincs rajta Google (egyelőre...). Ezzel a frissítéssel egyébként ebben a telefonban még egy jó év biztos benne van.

A tárhelyről meg annyit: nekem nem üres hely az 520 GB, mert tele van zenével és filmmel. Ez a hobbim, mit csináljak. Csak azt jegyeztem meg, hogy nem hátrány, hogy egy telefon sd-kártyával bővíthető. És azért "írogatok" ide, mert az én telefonomnak nincs fóruma, mivel nagyon kevés magyar embernek van ilyen, és mégiscsak a pro áll hozzá a legközelebb.

Új hozzászólás Aktív témák