- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Jobban bánik a 6 GB-tal, mint a kevesebbel, de szólnak még más előnyök is a Mate 10 Pro mellett, a P20-nál nincs IP67, sem infra, gyengébb a 4G+ modulja, nincs sztereó előlapi hang, HDR10 sincs...stb., de valóban fontos szempont lehet a 2 GB RAM-nyi eltérés is (szerintem nagyon is az, pláne a jövőre nézve).
A kamera modul értékei között is van olyan, ami a Mate 10 Pro-ban jobb.
Az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedése, IPS kontra AMOLED és hasonló eltérések, már egyéni preferencia kérdése.
Új Android főverzió hamarosan érkezik.
A Mate széria támogatása jobb kicsivel, mint a gyengébbik P-é.Nikaré: Kipróbálta a béta Android 9-et és arról akart 8-ra visszatérni, csak túl régi verzióval tette, ami már nem volt megfelelő a művelethez.
-
Ha az árakat nézem akkor sokkal jobb vétel a M10pro. Kamerában talán kicsit erősebb a P20. Pie-t nemsokára megkaphatja szóval ezzel nem lesz gond. P20 nál nekem nem tetszik az előlapi ujjlenyomat olvasó, de ez egyéni szocproblem.
Én az eddigi 10 hónap alatt nem tapasztaltam laggolást vagy lassulást. Ediginél nagyon baráti 160ezres áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest