Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Mondjuk ahhoz képest, hogy régen mennyibe kerültek előfizetéssel a telefonok (a listaárhoz vagy kártyás csomagokhoz képest), és milyen feltételekkel lehetett telefonálni, manapság nagyon vékony a határ a kettő közt, és ha nem tudod garantálni, hogy minden egyes hónapban elköltöd az előfizetésed árát, akkor egyáltalán nem éri meg. Amíg otthon lkatam, nagyjából olyan 3000 körül volt a havit számlám, ennyiért nem találtam olyan előfizetést, ami egy hangyányit is jobb feltételeket adott volna a sima kártyás csomagoknál.
Amúgy sok Huawei termék nem csak otthon dárga, hanem Kínában is. Nagyon meglepődtem, amikor a Mate 2-ért 2888 yuant kértek volna. Ez 3-4 ezer forinttal olcsóbb csak az Oppo Find 7a-nál, ami mindenben sokkal erősebb, kivéve a képernyő méretét.
-
cs.zs.
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Sajna most nincs igazad, az előfizetéses konstrukciók csak régen voltak jobbak mint a feltöltősek, ma már nem így van. Nézz szét, jobbak a dominós csomagok !
Az előfizetés egyetlen előnye hogy részletre kapsz telefont, viszont azt drágán. Pl egy Alcatel Idol mini 39.990.- Ft, 2 év rablánccal, díjcsomagra vállalt hűség nélkül. Ugyanez a Tescoban FÜGGETLEN-ként 39.900. Ft... Hol van itt az előfizu előnye ?Hasonlítsd össze a csomagokat !
A feltöltési bónuszokkal a Dominós olcsóbb, és itt is lehet családi ingyenes beszélgetést kreálni !Mindezeken túl :
Telenor FELTÖLTŐS csomagban a MyMenü-t igénybe véve (be kell gépelni hogy "*111#") 3-4-5 Ft-os percdíjak vannak, 3-4-5 Ft-os sms-sel és gyakorlatilag ingyen net-tel... Nesze neked T-Mobile és Vodafone.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bittorrent topik
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi