Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GSPLR senior tag válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreÉn meg úgy gondolom, hogy te jöttél ide trollkodni, nem pedig mi mentünk át G2 topicba... Eddig ráadásul úgy néz ki, hogy aki az adatokkal nyugtatni szeretné magát (és igényli az e-penist) az te vagy, nem pedig a P7 tulajok. A P7 ár/érték arányban veri a G2-t, ez is tény, ugyanúgy ahogy például az is, hogy a G2 erősebb nyers erőben. Meggyőzni nem foglak, mert én aztán pont leszarom milyen telefonod van, nem érdekem, hogy ezt használd. Ezt az ár dolgot sem értem teljesen... Ha valami nagyon drága, akkor az alapból ugye csúcskategória. Aham, soroljak pár kínai telefont ami bagóért 40.000 felett gurít AnTuTu-ban? Szóval az ár egy dolog, megfelelő marketinggel még a szart is el lehet adni, de vannak cégek akik nem a lehúzós üzletpolitikát követik, legalábbis nem olyan mértékben, mint az Apple, HTC vagy éppen a Samsung. Én a részemről itt ezen a ponton be is fejeztem az ilyesfajta vitát, nem erről szól ez a topik. Ha valakinek ilyen készüléke van és itt segítséget kér, akkor próbálok válaszolni. Viszont a "megéri erről-erre váltani?" "jobb-e ennél-annál?" dolgokba nem fogok belefolyni, nincs értelme.  
- 

philoxenia MODERÁTOR válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreVendég üzemmód pl. ? Az már a Sony tabletemen is van, soha nem használtam a telefonom meg miért adnám oda bárkinek is.. 4k felvétel? a 32gigára korlátozott memóriánál? Mennyi fér rá? A rázkódáscsökkentő mennyit tud valójában? A 24bit-es DAC -ot sem tudom mivel használod ki, milyen forrásból, min hallgatsz zenét milyen környezetben? A duplakopp ébresztést meg végképp nem értem mire jó, legföljebb a zsebemben is felébred? 
 A 120 fps HD-ben kíváncsi lennék egy valódi felvételre... Kár volt... egy elmosódott ... izé... Ez konkrétan a földműves szemének égitesttel történő tönkretétele. Állítsd meg a képet, mi lesz éles? ami mozdulatlan. Ennyi erővel bármilyen HD videót lelassítom, ezt kapom... Ez egy valódi 120 fps[link]
- 

Nagyfejű aktív tag válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetérede ha ilyen tuti a g2,akkor miert akartál p7?nem kötekedés csak kiváncsi vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SSD kibeszélő
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő