- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #16664 üzenetére
Ez milyen téma? Jók az ikonjai.
Látom launcher teszt a téma. Csak úgy általában hozzá szülnék, nem célzottan neked.
Nekem anno pont ez volt a gondom még a samu GIO-n. A gyári launcher gyerekes, amit meg a Cm7 vagy 10 tett fel holo launchert, jól szabható volt.
Hiányzott is a P7-ről 2 napig. (Felraktam, 1 óra múlva leszedtem, pedig nagyon sokat kínlódtam, hogy a telefonokon holo legyen pro verzió, pláne, hogy a GIO-ban 180MB volt a memória)Az ilyen launcherekban azt szerettem, hogykülön volt program tár, és külön a képernyő. Aztán megtanultam, hogy a képernyő csak widgetekre jó, a widget a világ legidiótább dolga. Arra jó, hogy fusson a háttérbe sok program, és fogyassza az aksit. Miközben nem is nézem a kijelzőt. Így aztán 1 ablak volt a képernyőm, a program tárban meg 5 kategóriába sorolva minden. Tök értelmetlen.
Emui alatt minden lapon más kategóriába sorolt programok, azok meg mappába rendezve. A főképernyőn meg a hirtelen kellő, rendszeresen használt programok. De nem fut semmi a háttérben, hogy zabáljon, ha kell elindítom, ha nem, kilövöm a memóriatörléssel. (Bár még zavar, hogy a light manager miatt csak egyesével szabad törölni, mert ha all-in törlök, akkor kilövi.)
De pár launchert tesztelve anno, tök értelmetlen az összes. Sokkal hasznosabb és gyorsabb az EMUI/MIUI felület. Szerintem...
Ja hát igen, ami nem olyan tökéletes, mint a P7 és az EMUI, ahhoz kellenek ezek a fo.ok... De egy jó felületet kinyírni egy rosszabbért, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest