Hirdetés
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12
üzenetére
Na itt vagyok!
Az Xposed nem megy V2-n se, csak nekem.Az a baj vele, hogy a téma módosításokat nem engedi, mert összeveszik a systemui-val. Na már most, ha valaki használta már az xposedet, az tudja, hogy szinte a 90%-a a témamotort használja.
Nem írom azt, hogy dolgozom rajta, mert más foglalkoztat engem. Akkor fogom nyilvánosságra hozni, ha megoldottam, de jelenleg nem csinálom.
A B852-general-ra a V2-t nagy szerencséd van, mert mindjárt kipróbálom. Jelenleg nandroid backup megy.
Ha kész megírom.
Viszont a készülék ID-je legyen meg neked. Sőt másnak is. *#*#1357946#*#* ezt írd be, és a számot jegyezd fel valami biztonságos helyre. Ez azért kell, mert ha véletlenül lezárul a bootloader, és a teló is elalszik közben, akkor ez a mentő angyal.
Volt már rootolva a telefonod? Nyitott a Bootloader?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- eBay
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest